Több, vagy kevesebb ruha, kiegészítő?
Figyelt kérdés
Tehát inkább legyen kevesebb mindenből (pl 2 farmer, 5-6 póló, 2 pulcsi, ill csak egy-két táska), mert felesleges a több, ill költözés esetén se a ruhák tegyék ki a holmik nagy részét, vagy legyen annyi, amennyit jól lehet kombinálni (tehát mindenből 5-20 darab közti) több táskával?2019. ápr. 21. 10:50
1/3 anonim válasza:
Pont akkor nem kell valamiből sok, ha jól lehet kombinálni.
2/3 anonim válasza:
Arany középút. Pl felsobol lehet több hiszen különféle minták és fazonok vannak, nem csak egyféle módon lehet öltözni. De farmerbol felesleges 20 darab, esetleg sima farmer 2, színes is valamilyen feltűnő szín.
Táska... Hát szerintem nem jó a 2. Legalábbis nekem van nyári szalmataskam, amit sokat hordok nem csak strandra. Van 2 Kors kezitaskam, van 2 hatitaskam meg 1 kisebb csajos retikul. Szerintem ez pl nem sok egyáltalán.
Nyári ruhabol is többféle... Hosszú rövidebb ingruha stb. Bőr és farmer dzseki. Szeldzseki, téli kabát is egy fekete és egy khaki.
Szóval számomra egy minimal ruhatár nem lenne elég, kell hogy legyen választási lehetőségem akár adott stiluson belül is.
34N
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez nagyban függ az ember személyiségétől, ízlésétől, anyagi lehetőségeitől és életvitelétől, nem lehet arany formulát gyártani, mely mindenkinek megfelel majd. A lényeg a szélsőségesek kerülése (kóros felhalmozás, igénytelenség) és fontos, hogy a ruhatár személyre szabott legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!