A piros sportcipő inkább fiúknak áll jól?
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert nem vagyok otthon az öltözködésben, de szeretnék stílusosan megjelenni a hétköznapokban, ezért fel szeretném frissíteni a ruhatáramat.
Megszerettem a piros színt, de még nincs egy piros színű ruhadarabom se (amit nem csak otthon hordok). Szerintem a piros sportcipők (nem tusom, ezek a sneakerek? ) tetszenek, de eddig csak fiúkon láttam, s félek hogy ez "fiúsítana" rajtam, mert alapvetően inkább lezser, egyszerű "farmer+polo" kombinációt viselek, a női vonalaimat nem hangsúlyozom.
Szóval remélem értitek az aggodalmamat, nem vagyok otthon a divatban es egy kis megerősítés vagy lebeszélés sokat segítene. Ugyanitt érdeklődnék, hogy hol érdemes olcsó, de vagány cipőket keresni?
Illetve még egy apróság:
Ha piros cipőt hordok, akkor mi az, ami nagyon elüt ezek közül tőle, s ti milyen színeket ájanlanátok mellé?
- fekete/ farmerkék nadrág
- fekete/fehér/színes (milyen szín passzol és nem?) zokni
- kekizöld kabát
- többnyire fekete, de sötétbarnát is tartalmazó kabátka
- mely felső színek illenek és nem hozzá? Többnyire hideg színeket (fehér, sötétkék, kék, szürke) hordok, de gondolom a mustársárga vagy halványrózsaszín póló már elüt
Kicsit hosszú lett, de tényleg nem akarom a divatot és az emberek ízlését terrorizálni.
Köszönöm a válaszokat.
Még nem próbáltam cipőt, csak másokon tetszik, és akiken láttam eddig, azok mind fiúk voltak.
Nekem sajnos (vagy nem) számít mások véleménye, jobban érzem magam, ha tudom, hogy nem súgnak össze mögöttem vagy éppen valaki megdícséri, de szép ez az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!