FASHIONME. HU Valaki rendelt már innen cipőt?
Figyelt kérdés
Most van az oldalon cipőakció és elgondolkodtam egy Conversen. Azt írják hogy eredetieket árulnak. Ez igaz?
És amitől még tartok, hogy nem lehet utánvételesen vásárolni csak előreutalással. Nem húznak le?
Ha rendeltél már a Fashionme.hu oldalról kérlek írj választ vagy privát üzenetet.
Előre is köszönöm.☺️
2019. ápr. 16. 15:19
1/2 anonim válasza:
Szia, igen eredetit árulnak, QR kódja alapján le lehet nyomozni. Nekem 19 nap alatt megérkezett, ez volt kb 1 hónapja, azóta is rendszeresen hordom semmi baja..:)
2/2 anonim válasza:
Nem ajánlom. 4 hónapja rendeltem tőlük egy cipőt és azóta se jött meg. Folyamatosan keresem őket, de semmi válasz. Az elején még volt kontakt, de mostanra teljesen eltűntek és se cipő se pénz.
Valószínűleg átverés az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!