Én rendeltem egy vászoncipőt tőlük. A cipő kényelmesnek tűnik, viszonylag jól is néz ki. Még csak itthon viselten, huzamosabb ideig nem volt rajtam, ezért írtam, hogy kényelmesnek tűnik.
De a rendelés, na azt nem ajánlom senkinek, hogy előre fizessen. Első rendelésem előre fizetéssel ment, melyről értesítést kaptam, miszerint a kártyás fizetés sikertelen volt, készítsem el újra a megrendelést. Nem értettem ugyan a dolgot, de kérésüknek megfelelően újra leadtam a rendelést kártyás fizetéssel, de kértem tőlük, nehogy 2 csomagot küldjenek. Kissé lekezelően, de megígérték, természetesen csak 1 pár cipőt kapok!
Az örömöm addig tartott, amig az első csomag megérkezett. De másnap újabb csomag, aminek az árát+ szállítási ktg újra leszedték a számlámról. A terméket azonnal visszaküldtem, a pénzt visszautalását meg még most is várom, egy hete.
Soha többet zapatos!!!
Mi magyarok hajlamosak vagyunk csak a rossz tapasztalatokat megosztani, ezért én elkezdem a jó tapasztalatokat is leírni.
A héten jött meg a rendelésem a zapatostól. Kb 2-3 nap volt. Sehol nem fizetek előre, itt is szállításkor fizettem. A csomag rendben volt, a szandál is. A szandál ugyanúgy néz ki mint a képen, nem mellesleg minőségi és kényelmes. A méretet szerencsére eltaláltam, pedig még üzletben is hol ilyen, hol amolyan méretű cipő a jó. Tény, szandálnál kisebb a rizikó. Nem emlékszem kaptam-e a szállításról előre infót, de most nem volt lényeges nekem. Összességében nagyon elégedett vagyok, én bizti rendelek még tőlük és ajánlottam kollagának is.
Közben én is rászántam magamat a rendelésre.
Egy khaki-barna színű csizmát és egy barna sportcipőt rendeltem. Mindkettő ugyanolyan volt, mint a képeken, semmi hibával, én nagyon imádom őket és kényelmesek is :)
Összességében, habár kicsit drágábbak itt a cipők, szerintem nem rossz minőségűek és nagyon elégedett vagyok! Ha találok legközelebb is olyan cipőket, amik tetszenek és úgy érzem egyediek annyira, hogy annyiért megvegyem őket, nyugodt szívvel vásárolok innen!
Sziasztok!
Rendszeresen rendeltem eddig a Zapatostól cipőt, csizmát, addig nem is volt baj, amíg a méret stimmelt. December végén kaptam meg azt a csizmát, ami sajnos kicsi lett. A csomag átvétele után azonnal jeleztem, hogy szeretném visszaküldeni. Képet kértek a csizma talpáról, amit többször kellett küldeni, több alkalommal telefonáltam, e-mail-t írtam mire végre elküldték a futárt. A csomagot a futártól másik nap átvették, de ismét eltelt 2 hét, mire többszöri telefon, e-mail után visszautalták a pénzemet. 4 hét volt az ügyintézés.
Ezek után azt javaslom, hogy mindenki csak úgy vegyen ott cipőt, ha biztos abban, hogy jó lesz a méret, mert különben sok ideje megy el arra, hogy visszakapja a pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!