Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit jelent az hogy yeezy?...

Mit jelent az hogy yeezy? Totál külömböző cipőkre aggatják ezt a nevet? Van ennek valami értelme? Link alatta

Figyelt kérdés
[link]

2019. ápr. 13. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Az adidas és Kanye West közös collaboràciója.

[link]

Itt levan írva!

2019. ápr. 13. 15:45
 2/8 A kérdező kommentje:

eddig oké,de van nike és más márkáknak is a fenti linken.

akkor mindenki kanye westel / nem a telefontársaság :) / korrabolálna ?

2019. ápr. 15. 00:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Először a Nike-val dolgozott Kanye, Nike Air Yeezy néven jött ki pár színállásban, a Red October kb. 1,5 millió ft-ot ér most. Asszem a Nike nem akart olyan sokat fizetni neki, ezért átment az Adidashoz, aztán csinált egy pár milliárd dolláros bizniszt nekik. Ugye 2015 óta folyamatosan jönnek a cipők, először nagyon kevés, most meg rohadt sok, jól felépített stratégia. Egyszer kiszámoltam, hogy kb. 4 millióba kerülne, ha az összes megjelent 350-et meg akarnánk venni, és ebben ugye nincs bent a 750, az 500, meg a többi modell. Nekem is van amúgy egy Static, elképesztően kényelmes, meg az is tetszik, hogy megvan a története, hogy hogyan utaztunk érte Pestre, meg minden:D
2019. ápr. 17. 22:10
 4/8 A kérdező kommentje:

na már pedzegetem.

de a fenti linken lévő totál ormótlanul néz ki.

nem értem hogy jön a képbe egy ilyen a többi után.

és azt is tudod mit jelent a yeezy ? honnan jött ez a név ?

2019. ápr. 18. 01:55
 5/8 anonim ***** válasza:

A Yeezy elvileg Kanye beceneve, legalábbis ezt találtam. De hogy pár cipőn mit jelent a SPLY felirat, azt senki se tudja szerintem biztosan. Lehet Supply vagy Saint Pablo Loves You.

A fenti cipő nekem se tetszik, meg az 500-asok se. A 750 tetszik most egyre jobban, bár aki nem ért hozzá, az nem tudja megkülönböztetni egy kínai edzőcipőtől:D De a legjobb formája szerintem a 350-nek van, azt nagyon eltalálták.

2019. ápr. 18. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:
700-at akartam írni, nem 750-et:D bár az is jól néz ki.
2019. ápr. 18. 11:05
 7/8 A kérdező kommentje:

na nagyjából értegetem.

na de nálam az volt a gixer hogy ugye rengeteg

zoknicipő kijött mostanában .mondjuk a balenciaga és nike nak is.

és itt van ez a yeezy amire hasonlít.hogy melyik volt előbb azt

sem tudom.lehet másik kérdés lesz.

na most én kezdtem erre kattanni hoyg ez mind yeezy,de hát mégsem.

főleg hogy itt vannak ezek az otrombák.

mondjuk azt lehet mondani sem érdemes hogy

kicks are goodon ezt totál kihagyták.

és egyből a nite joggert promózták.

2019. ápr. 22. 00:02
 8/8 danimako válasza:
Kanye beceneve ye, gondolom innen jott a fantazia nev, hogy yeezy. Van kanye-nek saját cipője is , de kollaborált a nike-val és az adidassal is
2019. jún. 5. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!