Magassarkúban repülni? Többi lennt.
Mintha nem léteznének lapostalpú elegáns cipők...
Pláne, hogy te "csak" tolmács leszel (ne érts félre, tök jó lehet, én is tolmács akartam lenni sokáig... csak érted, nem a tolmács a "főattrakció" egy találkozón)
Szerintem nem lesz kínos, én is repültem már magassarkúban hasonló helyzetben. Mindig van egy pár ember a gépen aki láthatóan üzleti útra megy, öltönyben, kosztümben, és mindenki aki repült már életében pontosan tudja is hogy ez így van.
Amire javaslom hogy figyelj:
1. Bejáratott magassarkú legyen amiben kényelmes járni, a reptereken meglepően sokat kell lépcsőzni, sétálni, új cipőben mire a kapuig elérsz le fog rohadni a lábad.
2. A security-n biztos hogy levetetik veled, mert minden magassarkú sarkában van fémmerevítő, úgyhogy olyan cipőt válassz amit nem húsz perc le- és felvenni mert van rajta nyolc csat.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :) Valószínűleg telitalpúban megyek azzal talán kipipálhatom a kényelmet és az eleganciát is.
Egyébként sajnos plusz hely nincs a bőröndben 1x bepakoltam próbából és esélytelen a kis kézibe még váltócipő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!