Túlzás lenne páromtól kérni hogy járjon mindíg 10cm magassarkúban?
Igen.
Annyit mondok: Próbáld ki 😂
Nekem boka cipőim 8,5cm;
A platformos téli cipőm 9cm + magasítás, úgy 12cm, DE autóval és biciklivel járok mindenhova.
Vastag zselatinos talpbetéttel, az nélkül irtó fájdalmas lenne ahogy a testsúly a lábfej elejére nehezedik a kemény cipőtalpnak.
Melóban pedig van váltó cipőm.
Amikor nem magassarkúban vagyok egy eszközt használok a lábujjak/csontok koorigálásához. Nagyon deformálja a lábfejet a magassarkú...
Akkor merj ilyet kérni, ha kipróbálsz csak fél óra intenzív gyaloglást 😁
Anno apám a párjától merte kérni:
Öltözz ki, fesd ki magad, magassarkút vedd fel.
A mostoha anyám megtette pár alkalomból, de amikor apám meg kényelmes szabadidőbe öltözött onnantól határozottan vége lett a "megjelenésnek". 😂 Father meg kapott a fejére.
Én mondjuk szeretem pl a mostani magassarkúmat, sokáig bírom benne.
Nem csak kinézetre 10/10, de a belső-külső kialakítása rugalmassá teszi a lépéseket. 😊
Ha az illető nem igen hordott magasat fájni fog neki nagyon a hordása, a járásról ne is beszéljünk +tartás.
Ne KÉRD, hanem csak kérdezd meg... Ilyenre nem kérhetsz senkit. (te magad se bírnád a fél órát...nem hogy mindig azt hordva...nonszensz)
25/N
Gondolom te 2m 10 centi vagy, a párod meg max 1m 50 centi.
Hja, magasabb nőt kellett volna felszedni...
túlzás lenne a párodtól azt kérned, hogy b.ssza el a bokáját, fájjon állandóan a lába, sarkas (amúgy gyönyörű) förmedvényekben rohanjon a busz után és menjen a síkos járdán, csak azért, mert neked az úgy tetszik?
te vagy a TÚLZÁS, úgy ahogy vagy ezzel a kérdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!