Milyen cipőt vegyek fel kosztümhöz ha a magassarkúban fáj a lábam?
Elég kis (2-5 cm) sarok is, de ha ez is gond, akkor nyugodtan lehetsz lapos sarkúban is, csak ne tornacipö/bakancs legyen, hanem balerina vagy hasonló fazonú.
Itt van jó pár lapos sarkú cipö, ezek közt sok van, ami elegánsabb jellegü:
Nekem egészségügyi probléma miatt kizárt a magassarkú, ezért én elegáns lapostalpút hordok. Kényelmesebb, ha van egy kis sarka 0,5-2 cm. Általában hegyesorrút választok, azok teljesen passzolnak az elegáns viselethez.
Az ilyen cipőkből tavasszal, nyár elején a legnagyobb a kínálat a boltokban, de online akár most is beszerezhető.
Ilyenekre gondoltam:
A klasszikus kosztümhöz nem feletlen kell magassarkú, csak megfelelö, elegáns stílusú cipö.
Nyugodtan vedd fel a balerinát, csak emiatt nem fognak elutasítani. (Ha meg igen, akkor az a céggel komolyn gondok vannak!)
A balerina tökéletes hozzá. Nyilván valami csinosabb darab. Én is sokszor balerinát hordok kosztümhöz, koktélruhához. Soha senki nem szólt még miatta, pedig sokszor kell olyan helyre mennem, ahol komolyan veszik a megjelenést. Szóval nekem nincs is más alternatívám a magassarkú helyett. Esetleg még bokacsizmát lehetne, de azok közül az elegánsabbak mind magas sarkúak, szóval neked nem lenne jó.
31/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!