Lehet venni csizmát 3000 Ft-ból?
Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 20:04
2/12 anonim válasza:
hát igen...az elöttem szólónak igaza van. De azért érdemes menézni a leárazásokat mert éha nagyonolcsón el lehet csípni 1-2 darabot :) de megnézheted a hipermarketekben is,ott nem olyan rossz a minőség, és olcsó, de kisi a választék. Sok szerencsét a keresgéléshez ;)
4/12 A kérdező kommentje:
veszprém megye
2008. nov. 11. 14:17
5/12 anonim válasza:
Hát, a Deichmann-ban is 8000 ft körül kezdődnek a csizmák, pedig az nem egy drága üzlet. Kínaik, turkálók, ott biztos találsz.
7/12 anonim válasza:
Menj alkudni a kínai piacra :D Max leszurkálnak :D ;)
8/12 anonim válasza:
kínaiba tuti van
ja a deichman nem drága ja annak akit anyici meg apuci kényeztet annak nem ott 6000egy olyan cipő amit más mintával 4000ért megveszel...
ez a leszurkálós dolog meg szerintem izléstelen vicc.
kínaikba ki kell fogni az ilyen utolsó darabokat.
ja és vannak ilyen 1000 forintos cipőboltok ott is vannak 2000körül csizmák de ne számits olyanra ami most nagyon divatos mert azt nagyon ki kell fogni szval ha ennyiért akarsz csizmát akkor ne nagyon válogass mert nem lesz mibőlválasztani
sok sikert
majd írd meg hogy találtál e
9/12 anonim válasza:
szia igen lehet venni 3000ftból.Menő Manóban,Fantázia boltban.Ebben a két boltban szoktam vásárolni.990ft ért vannak a fantáziában csizmák és szerintem nagyon olcsók.
10/12 A kérdező kommentje:
oké. majd megírom és köszi!
2008. nov. 16. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!