Sokaknak hogy megy tönkre a cipője pár hét vagy pár hónap alatt?
Van vagy 30 pár cipőm 20-50k árkategóriában, némelyik évek óta megvan de tökéletes állapotban vannak.
Akiknek szétszakad, talpa leválik etc. azok hova járnak, tanyára? Vagy 1-2 cipőt hordanak egész évbe?
Nekem is pontosan 29 cipőm van szintén 20K alatt nem veszek, a nagy része megmarad.
Viszont a télre vettem egy lakk bakancsot, ami konkrétan szinte teljesen ment, alig bírta ki a szezont, pedig 25ezer volt. Szimplán betonon mentem be előadásokra aztán haza, semmi más. Fogalmam sincs mitől vált le az eleje, és ment szét olyan hamar a felülete. Talán ez az első cipőm ami ennyire gázul ennyi pénzért szétment kevesebb mint 1 szezon alatt úgy,hogy vigyáztam rá és nem a TANYÁRA jártam benne(jegyezném meg, mellesleg ez sértő lehet másoknak).
Egyébként igen, sok ember nem engedheti meg magának, hogy ennyi cipője legyen, és 2-3 cipője van összesen. Lehet a minősége sem az igazi egyiknek sem, de az én példámból kiindulva nem mindent határoz meg az ár.
Jelenleg is egy Gant cipőmmel van a gond, amikor 1 hónapja van nálam, és nem mindennap azt hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!