Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sokaknak hogy megy tönkre a...

Sokaknak hogy megy tönkre a cipője pár hét vagy pár hónap alatt?

Figyelt kérdés

Van vagy 30 pár cipőm 20-50k árkategóriában, némelyik évek óta megvan de tökéletes állapotban vannak.

Akiknek szétszakad, talpa leválik etc. azok hova járnak, tanyára? Vagy 1-2 cipőt hordanak egész évbe?

2019. ápr. 8. 05:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem csak egy pár cipőm van, de csak egyet hordok. Lehet, fura, de nekem megfelel egy bakancs egy évre. Egy év után gyúrom szét annyira a humanicos/deichmannos cipőt, hogy már hordhatatlan kategória. Szóval igen, egy cipőt hordok egész évben. Lépj túl rajta.
2019. ápr. 8. 19:00
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pontosan 29 cipőm van szintén 20K alatt nem veszek, a nagy része megmarad.

Viszont a télre vettem egy lakk bakancsot, ami konkrétan szinte teljesen ment, alig bírta ki a szezont, pedig 25ezer volt. Szimplán betonon mentem be előadásokra aztán haza, semmi más. Fogalmam sincs mitől vált le az eleje, és ment szét olyan hamar a felülete. Talán ez az első cipőm ami ennyire gázul ennyi pénzért szétment kevesebb mint 1 szezon alatt úgy,hogy vigyáztam rá és nem a TANYÁRA jártam benne(jegyezném meg, mellesleg ez sértő lehet másoknak).

Egyébként igen, sok ember nem engedheti meg magának, hogy ennyi cipője legyen, és 2-3 cipője van összesen. Lehet a minősége sem az igazi egyiknek sem, de az én példámból kiindulva nem mindent határoz meg az ár.

Jelenleg is egy Gant cipőmmel van a gond, amikor 1 hónapja van nálam, és nem mindennap azt hordom.

2019. ápr. 8. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!