Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha valaki normálisan felöltözi...

Ha valaki normálisan felöltözik, az miért "kiöltözés" sokaknak?

Figyelt kérdés
Elegáns bőr cipő, nadrág, ing esetleg zakó. Vagy aki nem farmer-póló-sportcipő vonalon éli az életét az már extra?

2018. dec. 12. 00:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván mert ha ők csinálják, akkor az kiöltözés...

Egyetértek veled, ez nekem sem kiöltözés, akkor sem, ha én is lazán öltözködöm. Nem vagyunk egyformák s azért még elég sok fokozat van...

2018. dec. 12. 01:34
 2/6 Metionin ***** válasza:
100%
Mert mindenkinek más a hétköznapi viselete. Van akinek a zakó az, míg akinek nem, annak az már "kiöltözés". nálunk pl. sokan blézerben járnak hétköznap, én meg zenekaros pólóban. Nálam a blézer csak konferenciákra kerül elő, így kiöltözésnek számít. Bár beszólogatni másoknak emiatt ettől még hülyeség.
2018. dec. 12. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Munkában egyszer kérdezték, hogy mi lesz, hogy így ki vagyok öltözve, erre a főnököm megszólalt helyettem: XY (én) nem jön be akármilyen ruhában dolgozni, ő egy hölgy!

Ja, már eléggé unom, hogy kérdezik, ünneplek-e. De én se értem miért lenne kényelmetlen egy bő fehér ing meg egy pamut anyagú csíkos nadrág, olyan érzés benne lenni mintha pizsamában lennék. Blézerből se veszek olyan olcsó, kényelmetlen, merev anyagút, azokban is olyan lenni, mint egy pulóverben.

Nem kell meghallgatni az ilyeneket, tőlem azt hord mindenki amit akar, majd megszokják, hogy én is azt hordom, amit akarok. :)

2018. dec. 12. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Pár hete egy gimis srác megkérdezte itt, hogyan öltözzön felnőttesebben, hogy komolyabban vegyék a lányok.

Leírtam, hogy bőr cipő + farmer + ING. Erre szétszedtek a trollok, hogy öreges, és a srác is leírta, hogy az ing miatt kiröhögnék a suliban!!!!

Na az volt az utolsó, hogy bárkinek öltözködési tanácsot adtam!

Az órákról ne is beszéljünk!

2018. dec. 12. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:

3-as

Kiöltözős ruhának az számít az én definícióm szerint, amire vigyázni kell, hogy le ne együk, vagy ki ne szakadjon :) A kényelmes/nem kényelmes nem jó csoportosítási forma, mert mindkét kategóriában van mind kettő.

Na ezért kiöltözős egy fehér ing vagy egy szövetgatya.

2018. dec. 12. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

utolsó: De hát én a farmeremre meg a pólómra is vigyázok, akkor egy fehér póló meg egy jó kötött kardigán farmerrel ugyan úgy vigyázós.

Mellesleg irodában dolgozom, ha mondjuk tanítanék kisgyerekeket, vagy óvodában lennék, biztos játszós ruhát hordanék, amire nem kell vigyázni.

Értem, hogy van ami kiöltözés, engem nem zavar ha valaki mondja vagy megkérdezi igazából.

2018. dec. 12. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!