Miért zavar sokakat, ha valaki turiban vásárol?
Figyelt kérdés
Ha kiderül itt, jönnek az olyan kommentek, "menj márkaboltba", "inkább kevesebb, de drága legyen", "turis szar" és hasonlók.
Miért nem mindegy másoknak, ki hol vásárol?
A ruhára úgysincs ráírva, az is normális ruhaboltból került ki egyszer.
2019. ápr. 1. 09:12
1/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz a kommentekkel. A fél ország turiban vásárol, gyakran új,cimkés ruhák is vannak.
2/5 anonim válasza:
Sose hallottam még ezeket élőben, mintha "városi legenda" lenne komyan. :D lehet olyan társaságban vagy. Mi azért járunk turiba, mert SZERETÜNK járni. Szeretünk valami egyedit, valami izgit találni, nekünk ez kaland, és ahogy írják, sokszor új darabokra lelni, de ha nem, az se gond, nem vagyunk cukorból, ha más is hordta előttünk nem izgat, a plázákban is nagy eséllyel próbálták előttünk, sőt oda 1 hónapig vissza lehet vinni a ruhát, egyik ismerősöm mesélte aki ott diákmunkás, hogy véres nadrágot is visszavettek véletlenül , utólag szóltak nekik, mikor próbálni akarták. Turiban legalább támogatjuk az újrahasznosítást, különben is a legtöbb pláza márka éhbérért dolgoztat pl. Bangladesben. A turkálókban egyébként fertőtlenített ruhák vannak. Ami meg agyonhasznált, nem kötelező megvenni.
3/5 anonim válasza:
Engem speciel nem zavar, ki hol vásárol. Én nem járok turiba, de a nővérem kifejezetten szereti, és talál is jó cuccokat. Legutóbb vett egy még címkével ellátott fekete alkalmi ruhát, senki meg nem mondta róla, hogy turiból van.
4/5 anonim válasza:
Azért mert azt hiszik a turikban csak szakadt, lyukas, piszkos ruhákat lehet venni, pedig olyan kincsekkel lehet bukkanni😁
5/5 anonim válasza:
Komolyan zavar valakit, hogy más hol veszi a ruháját? Engem pl nem erdekel családon belül sem... Legyen alkathoz alkalomhoz illő, tiszta és rendezett, többi nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!