Mi a véleményed a fast fashion-ről?
Jó dolognak tartod, hogy mindenki számára elérhetőek az új, divatos ruhák, vagy jobb volt régen, amíg varrták/varratták a ruhákat, és a többségnek sokkal kevesebb holmija volt, mint most?
Mi a véleményed?
kort és nemet is írhattok
Jó dolognak tartom, hogy a legtöbbek számára elérhető, ahogy azt is, hogy az átlagnak sok ruhája lehet és gyakran tudja őket váltani.
N24
Szerintem jó a ff.
Elérhetővé vált tényleg mindenki számára az aktuális divat.
Jó dologbak tartom én is. Így mindenki tud egy adott divatnak megfelelően öltöznödni elérhető áron.
24/L
Tök jó dolog, hogy mindenki egyforma ruhában szaladgál, és egyedinek érzi magát.
És a legtöbben semmit nem tudnak a ruháik készítésének körülményeiről, vagy ha tudja, azt gondolja, attól nem fog változni semmi, ha ő nem vásárol...
Engem nem érdekel a divat, a kényelmet szeretem, és azt, ha találok olyan színű pólót vagy szoknyát, amit kedvelek, és nem öregasszonyos. De sokszor nagyon nehéz találni bármit, ami tetszik, mert mindenhol a divatot tolják, és az a tapasztalatom, hogy az olcsó holmi hiába olcsó, ugyanazért az árért egyik helyen egy, másik helyen nágy pólót veszek, de az a négy póló nem is tart fél évnél tovább. Én szeretem a praktikumot és azt, hogy nme mállik szét rajtam a ruha.
Egyik barátnőmnek olyan sok ruhája van, hogy nem fér a szekrénybe, és táskában tartja azokat. Nyilván nem is tudja mindet hordani, csak megveszi, mert olcsó. Aztán megeszik a molyok, és kidobja. Ez az igazi pocséklás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!