Melyek a nem fast fashion márkák/üzletek amik még megfizethetőek?
Figyelt kérdés
Abszolút elegem van a pull&bear, zara és társaiból. Hiába tudnak nagyon olcsóak lenni, minőségük lassan vetekszik a legolcsóbb kínai gagyikkal. Még farmert csak-csak veszek, de póló, pulóvert kizárt. Viszont 10ezret egy pólóért nem szívesen adok ki.2019. febr. 20. 12:03
1/8 anonim válasza:
A zara pedig jo a tobbi felveszi a kinai hasznalt vagy nem hasznalt arut es eladjak. C&A h&m szerintem meg jok..
2/8 anonim válasza:
Stradivarius-ból van egy nagyon szép felsőm, pamut az egész. Nem annyira hétköznapi a stílusa, kb 8000 ft volt.
Mivel nem Pesten lakom így én leginkább a kínaiakból szoktam öltözködni.
3/8 A kérdező kommentje:
Zara nagyon régen jó volt, manapság már ha betévedek az üzletbe full kínai szag van.
Férfi vagyok, így a stradivarius nekem kiesik.
2019. febr. 20. 12:40
4/8 anonim válasza:
ui: Találtam egy képet a fehér felsőmről:
Balról a 3. lányon van ugyanolyan felső.
De még jó szokott lenni a House, Cropp boltok is.
5/8 anonim válasza:
Na, ezzel kellett volna kezdeni, hogy FÉRFI vagy! Akkor bocsi, de nem tudok segíteni.
6/8 Metionin válasza:
Cropp town ha van nálatok. Tök jó férfi pólók vannak és árban is jó. Nekem női cuccaim vannak onnan de azok alapján a minősége is teljesen jó.
7/8 anonim válasza:
Hát így maradnak ezek a márkák,a minőséget megkell fizetni,10.000alatt pedig nem fogsz egy TH-ban pólót sem kapni.
8/8 anonim válasza:
Nézz szét a Van Graafban vagy a Peek & Cloppenburg-ban.
Mindig van egy csomó minőségi dolog, amit elképesztő mértékben áraznak le. (Vettem már ott ruhát 8000 Ft-ért úgy, hogy az eredeti ára 80.000 Ft lett volna. Azért ez elég durva, így nagyon megéri.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!