Hol lehet koreai/kínai/japàn stílusú ruhàkat venni?
Engem is inspirál az öltözködésemben az ázsiai divat, nem egy az egyben így öltözködöm, de vannak dolgok, amiket átvettem, mert stílusosnak találtam. Gyakorlatilag bármelyik üzletben lehet ilyesmi stílusú ruhákra akadni, a hangsúly inkább azon van, hogyan kombinálod a ruhákat.
De ha konkrét dolgokra vagy kíváncsi, én ilyen tipikus galléros-masnis pulcsit pl. kínaiban szereztem be, farmernadrágot, farmerdzsekit turkálóban érdemes keresni, ott lehet ilyesmi retro darabokat találni, ami nagyon megy most ázsiában.
De igazából át is alakíthatsz dolgolat. Én otthon megtaláltam anyukámnak egy régi farmerját, elvágtam a szárát, tökéletes rövidnadrág lesz a nyárra. :)
Nekem csak jók:) Rendeltem már ruhát, farmert, felsőket, cipőket. Érdemes az értékeléseket nézegetni.
A szállítás olyan 10-11 dollár lehet, ezért érdemes 35 dollár értékben vásárolni, akkor teljesen ingyenes. Nincs veszélye a vámnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!