Szoktatok ebayről kínai, koreai kozmetikumokat rendelni? Mennyire jó minőségűek ezek?
Szia!
Én fekete arcmaszkot onnan szoktam rendelni, minden rendben van vele. Rendeltem még egy kontúr palettát eléggé pigmentáltak csak sajnos nagyon "olajosak". Ilyen 1 dolláros rúzsok, szájfények is elég jók szerintem. Viszont krémekből, tusfürdőkből, samponokból stb. nem érdemes túl olcsót rendelni. :)
Szoktam, igen.
Jók, mármint sz-r termékek a nyugati cuccok között is vannak dögivel, a keletieket azért szeretem jobban, mert ezek között is vannak nagyon jók, de jóval olcsóbbak.
Fényvédőt, arctonikot, lemosókat, szérumokat szoktam rendelni főleg. Főleg Koreából meg Japánból, néha Tajvanból.
Koreai kozmetikumokat gyakrabban szoktam. Koreában nagy szépségápolási kultusz van, és nagyon odafigyelnek a nők a bőrükre is, nemcsak a sminkelésre. A legtöbb kifejezetten jó minőségű. Ami nem vált be más okok miatt, az sem okozott nekem bőrirritációt - és most őszintén, gyengébben szuperáló termék minden márkában van.
Kínait ritkábban rendelek, mert szeretek jobb minőségű cuccokat venni, ott meg nem nagyon lehet tudni, mi van a termékekben, de azért néha elcsábulok, főleg dekorkozmetikumok terén (szemhéjfesték főleg, de pirosítót, rúzst is rendeltem már). Ami most van nekem, azokkal nincs semmi bajom, és van olyan 2dolláros szemhéjpúder-palettám, ami veri a legdrágább drogériást is. Kifejezett arcápolási terméket nem mernék olyat rendelni, ami nincs bevizsgálva, és bázis jellegű sminktermékeket sem (alapozó, púder, korrektor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!