Szerintetek lehet ebben iskolába menni?
Figyelt kérdés
Egy igényes melegítő nadrágba lehet menni iskolába?
16f
2019. márc. 30. 00:47
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Én nem mennék, akármilyen igényes is.
3/9 anonim válasza:
Valaki tudna linkelni képeket ennek a női megfelelőjéről? (már ha van).
Unom már a farmert, bár igaz én már nem középsuliba járok.
4/9 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Nyilván nem amikor ünnepség van, de sima mezei hétköznapokon miért ne?
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat belinkelem milyen
2019. márc. 30. 07:55
7/9 anonim válasza:
Ez nem igényes. Ez a kategória amúgy nem is létezik.
8/9 anonim válasza:
Lehet barmit :D Bar szerintem attol is fugg, hogy hol van a sulid. En egy belvarosi gimnaziumba jartam es egyszer egy idosebb fiu melegitoben jott suliba es mindenki arrol beszelt, hogy ezt miert... :D igaz, ez kb. 7 eve volt, azota mar lehet nem gaz sehol.
9/9 anonim válasza:
Lehet? Ki szerint "lehet"? ha szerinted igen, akkor egyértelmű. Neked kell megfelelnie, nem másoknak. Egyébként megnyugtatlak, most nagy divatja van a melegítőnadrágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!