Iskolába lehet ingbe menni?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és gondolkozom rajta, hogy ingbe fogok járni. Szerintetek nem túl kiöltözés? Lányok! Nektek bejönne, ha ingbe járna egy fiú iskolába?2018. szept. 17. 22:30
1/6 anonim válasza:
Abban jársz amiben jól érzed magad :D nyilván jobban néz ki mint egy bő mintás poló melegítőfelsővel (amit a legtöbb fiú hord) :D 18L
3/6 anonim válasza:
Mindenképpen. Biztos vagyok benne, hogy komolyabbnak és vonzóbbnak tűnnél a lányok szemében.
18/L
4/6 anonim válasza:
Nálunk az évfolyamon többen hordtak inget, és farmerral nagyon elegáns-vagány kinézet volt, jól állt nekik.
5/6 anonim válasza:
Csak ha nem ütközik a házirendbe. :)
Na, milyen volt? Abban mentél?
6/6 anonim válasza:
Én 10.-11.-12.-ben vegig ingben jártam. Sokkal jobban éreztem magam, és kicsit kitűntem a tömegből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!