Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok! Szerintetek hogy...

Srácok! Szerintetek hogy ölözzön egy lány?

Figyelt kérdés

Főleg fiúk válaszát várom. Nektek mi tetszik, mit viseljen szerintetek egy lány? Milyen stílus jön be legjobban? Kort is írjatok légyszi!

18/l

2019. márc. 25. 21:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%
Haverom szerint: (mű)bőrnadrág/(mű)bőrleggings lehetőleg rövid felsővel, bőrkabát, tornacipő. Nyáron pichanadrág (amiből szó szerint kint a segg) rövid felsővel, cipő mindegy. Nála a lényeg, hogy minél többet mutasson. Nem viccelek, komolyan ezt mondta, hogy ilyen az álomnője.
2019. márc. 26. 18:08
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Ne vegyen tüdőnacit, ne legyen borotvált haja vagy mindenféle csicsicsáré színű.

Lófarok ne a fejtetőről jöjjön, meg a konty sem bejövős.

2019. márc. 26. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Ölözésre több ötletem is van. :P

Ne viseljen semmit, nude stílus, kor.

2019. márc. 27. 15:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Ölre megy a lyány? Öldökölni szeretne?
2019. márc. 27. 15:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem két stílus jön be igazán. Az elegáns és a laza. A legfontosabb, hogy olyan ruhákat hordj, amik neked tetszenek.

Stílust szeretnél váltani?

26 f vagyok.

2019. márc. 28. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!