Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok! Szerintetek hogy...

Srácok! Szerintetek hogy ölözzön egy lány?

Figyelt kérdés

Főleg fiúk válaszát várom. Nektek mi tetszik, mit viseljen szerintetek egy lány? Milyen stílus jön be legjobban? Kort is írjatok légyszi!

18/l

2019. márc. 25. 21:25
1 2
 1/15 anonim válasza:
0%
Semmit 22F
2019. márc. 25. 21:26
 2/15 anonim ***** válasza:
3%
Viszonylag gyorsan, mert nincs kedvem rá várni
2019. márc. 25. 21:29
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Hosszú lenne kifejteni:)
2019. márc. 25. 21:30
 4/15 anonim ***** válasza:
26%

ne öltözzön goth-nak, varjúnak, madárijesztőnek, rigóbácsinak, punknak, emosnak, hipszternek, hippinek, ne hordjon 40 fokban acélbetétest

ne legyen a haja zöld/lila/kék/rózsaszín/szürke/hidrogénszőke/stb

ezek azt hiszem nem nagy igények... öltözzön normálisan, mint a többi ember.

stílust meg ha akarnék sem tudnék mondani, mert nem ismerem őket. én csak ilyeneket ismerek:

deszkás, rocker, punk, goth, informatikus, bkv ellenőr, a többiek általában nálam a "normális" kategóriába esnek, amíg nem emelkednek lady gaga magaslatokba.

2019. márc. 25. 21:40
 5/15 anonim ***** válasza:
88%

A miképpen öltözzön és a nekem mi tetszik nem fedik egymást. Persze nyilván a legjobb a metszés pont:)

Öltözzön úgy ahogy jól érzi magát. Viseljen olyan darabokat amiben önmaga. Ne a férfiaknak való megfelelés tengelyére húzza fel a külsejét.

Ahogy dekoratívnak találok egy lányt:

Space bun (dupla konty), dupla fonat, hosszú haj. Szeretem az ősz, kék, pasztell rózsaszín hajfestést.

Combzokni, platform cipők, szoknya, ruha, nőies, szexisen vagány vagy cuki darabok. Akár kombinálva, ha megy a személyiségéhez.

Azonban az egész ne menjen át a testük kényszeres mutogatásába, ha felül kevés a ruha alul kompenzáljon. És fordítva. Színeket tekintve a fekete, pasztell rózsaszín és fehér a kedvencem az ellenkező nemen.

Egyébként kedvelem a különféle szubkultúrák tagjainak megjelenését is, például gothok.

Ez előző válaszoló mondta hogy:

„ezek azt hiszem nem nagy igények... öltözzön normálisan, mint a többi ember.”

Na, én pont azt szeretem, ha a többi embertől legalább picit, de eltér:) Nem szeretem a társadalom normáknak való megfelelést. Kedvelem a lányokban is ezt.

Nálam az sem gond, ha extremitasokba megy át a megjelenés.

2019. márc. 25. 22:15
 6/15 anonim ***** válasza:
neked jobban sikerült megfogalmazni, mint nekem ez tény :D
2019. márc. 25. 22:25
 7/15 anonim ***** válasza:
15%
Nejlonharisnya, szoknya
2019. márc. 25. 22:26
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Nőcisen.
2019. márc. 26. 07:53
 9/15 anonim ***** válasza:
13%

Ha kíváncsi vagy egy férfi véleményére a sok komolytalan kisfiú között akkor azt mondanám , hogy mindenképp olyan ruhákat válassz ami kihangsúlyozza a nőiességedet.

Lehet az szoknya , harisnya, elegáns cipő, csinos felsők esetleg bőrdzseki és egy szolid , de látható smink ami ápolt szép hajjal párosul.

Inkább próbálj alkalomhoz megfelelően öltözni, de maradjon meg a nőiesség.

F/42

2019. márc. 26. 08:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyéniségének megfelelően, helyhez és alkalomhoz illően.
2019. márc. 26. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!