Srácok! Szerintetek hogy ölözzön egy lány?
Főleg fiúk válaszát várom. Nektek mi tetszik, mit viseljen szerintetek egy lány? Milyen stílus jön be legjobban? Kort is írjatok légyszi!
18/l
ne öltözzön goth-nak, varjúnak, madárijesztőnek, rigóbácsinak, punknak, emosnak, hipszternek, hippinek, ne hordjon 40 fokban acélbetétest
ne legyen a haja zöld/lila/kék/rózsaszín/szürke/hidrogénszőke/stb
ezek azt hiszem nem nagy igények... öltözzön normálisan, mint a többi ember.
stílust meg ha akarnék sem tudnék mondani, mert nem ismerem őket. én csak ilyeneket ismerek:
deszkás, rocker, punk, goth, informatikus, bkv ellenőr, a többiek általában nálam a "normális" kategóriába esnek, amíg nem emelkednek lady gaga magaslatokba.
A miképpen öltözzön és a nekem mi tetszik nem fedik egymást. Persze nyilván a legjobb a metszés pont:)
Öltözzön úgy ahogy jól érzi magát. Viseljen olyan darabokat amiben önmaga. Ne a férfiaknak való megfelelés tengelyére húzza fel a külsejét.
Ahogy dekoratívnak találok egy lányt:
Space bun (dupla konty), dupla fonat, hosszú haj. Szeretem az ősz, kék, pasztell rózsaszín hajfestést.
Combzokni, platform cipők, szoknya, ruha, nőies, szexisen vagány vagy cuki darabok. Akár kombinálva, ha megy a személyiségéhez.
Azonban az egész ne menjen át a testük kényszeres mutogatásába, ha felül kevés a ruha alul kompenzáljon. És fordítva. Színeket tekintve a fekete, pasztell rózsaszín és fehér a kedvencem az ellenkező nemen.
Egyébként kedvelem a különféle szubkultúrák tagjainak megjelenését is, például gothok.
Ez előző válaszoló mondta hogy:
„ezek azt hiszem nem nagy igények... öltözzön normálisan, mint a többi ember.”
Na, én pont azt szeretem, ha a többi embertől legalább picit, de eltér:) Nem szeretem a társadalom normáknak való megfelelést. Kedvelem a lányokban is ezt.
Nálam az sem gond, ha extremitasokba megy át a megjelenés.
Ha kíváncsi vagy egy férfi véleményére a sok komolytalan kisfiú között akkor azt mondanám , hogy mindenképp olyan ruhákat válassz ami kihangsúlyozza a nőiességedet.
Lehet az szoknya , harisnya, elegáns cipő, csinos felsők esetleg bőrdzseki és egy szolid , de látható smink ami ápolt szép hajjal párosul.
Inkább próbálj alkalomhoz megfelelően öltözni, de maradjon meg a nőiesség.
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!