Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Itthon miért divat az igénytel...

Itthon miért divat az igénytelenség?

Figyelt kérdés

Egy eseményen dress code van, de sokan direkt nem úgy öltöznek fel. Az az elképesztő hogy ezt menőnek gondolják.

Miért menő az igénytelenség, ízléstelenség, stílustalanság?

2019. márc. 25. 11:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

Nem igazán járok olyan eseményekre, mint Pityuék esküvője. De a melegítőt csak azért hoztam példának, mert valamelyikőtök azt említette meg. Nem kell ennyire ráfixálódni.

És nem, a művelődés, a kulturális kikapcsolódás nem különleges esemény számomra. Egy szokványos este nálam.

2019. márc. 26. 14:46
 12/14 anonim ***** válasza:
69%

Így is lehet rá tekinteni, meg mit foglalkozunk azzal, hogy mások mit viselnek.

De vannak rituálék, szokások, amiknek meg van a módja, és ehhez akár az öltözködés is hozzátartozik. Egy rituálé, amit nem én szervezek, nem a házibuli nálam, nem az én esküvőm, ott másoknak a rituáléját tartom tiszteletben. Akár azt, hogy egy színházi eseményre nem megyek szélsőségesen kirívó ruhában.

Az öltözködésünk hord egy üzenetet, és én nem feltétlenül szeretném azt üzenni, hogy teszek rátok, mit érdekel engem a produkciótok, én úgy jövök ide, ahogy akarok, mert én megtehetem, és fölülbírálhatom az etikettet, én jöttem lázadni. Már ez is, ki vagyok én, hogy odamenjek, hogy most jól idejöttem lázadni, majd én felkeltem a figyelmet ezzel. Mint egy rossz kamasz gyerek.

De el tudom képzelni, hogy én vagyok a konformista és van akinek szimpatikus azaz üzenet, mikor valaki elegáns eseményre szandálban meg rövidnadrágban megy. Mert mekkora lázadó. Nekem speciel ez nem az az üzenet.

2019. márc. 26. 15:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem öltözök sehova fel csak azért valahogy, mert "illik", mert "úgy kell". A magam ízlése szerint vagyok igényes, nem mások elvárásai alapján.
2019. márc. 27. 17:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy ez csak egy anyag. Tudom, most már nekem is fixációm a melegítő:DD

De miért vesszük egy kalap alá ezt:

[link]

Ezzel:

[link]

[link]

2019. márc. 27. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!