Mit gondolsz ezekről a ruhákról/szettekről?
2019. márc. 23. 20:45
1/12 A kérdező kommentje:
(nem volt kint a kérdés korábban, de a képekből már volt 1-2 linkelve egy VÁLASZBA egy másik kérdésre)
2019. márc. 23. 20:46
2/12 anonim válasza:
Retró, uncsi, édes jó istenem, mennyi csíkos meg pöttyös könyvet elolvastam kiskoromban nagyanyámnál! :D
3/12 anonim válasza:
Uncsi, tucat-tinilány szerkók.
4/12 A kérdező kommentje:
Manapság mi nem tucat már? :)
2019. márc. 23. 20:58
5/12 anonim válasza:
Szerintem egy elég fiatal lányon, nőn úgy 23 éves korig, vékonyabb, törékeny alkattal, világosabb bőrrel nagyon jók.
6/12 anonim válasza:
Mi nem tucat?
Pl varratott /limitált ruhák.
Személy szerint varrok magamra is.
+ az egyediség a kombinációkban is megoldható.
7/12 anonim válasza:
Én nem azért mondtam, hogy uncsi, mert mindenki ilyet hordana. Sőt. Azért uncsi, mert unalmas. Fakó, színtelen, formátlan, 30-40 éve ilyet hordtunk, mert nem volt más.
8/12 A kérdező kommentje:
Színtelennek nem nevezném, éppen elég színes az összes.
Unalmas az lehet, kinek mi.
2019. márc. 23. 21:33
9/12 anonim válasza:
a 2. borzasztó. A többi szerintem aranyos. Én is szeretem az ilyen fazonú, virágmintás cuccokat.
Nem a szakadt farmer- haspóló kombó amit manapság mindenki hord.
Ne hallgass szerintem senkire egyébként. Lényeg, hogy neked tetszik!
10/12 anonim válasza:
Oké, mutass nekem egy tucat lányt, aki manapság ilyenekben jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!