Ezt a ruhát fel lehet venni harmadik randira?
2019. márc. 23. 18:49
21/43 Miss Endzsi válasza:
Szerintem még csak nem is szexi egyébként, csak simán igénytelen, vicces.
22/43 anonim válasza:
Ilyet tipikusan olyan tanyasi libák hordanak akik baromi szexinek és stílusosnak tartják magukat (messze nem azok) Minden ízléssel és szépérzékkel rendelkező ember vagy kiröhögi vagy elhányja magát az ilyen kinézetű egyénektől. Képzelem milyen csávóknak jöhettél be ebben a szerelésben (iszákos cigány barmoknak akik csak dugni akarnak)
23/43 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, ha a fiúnak bejönnek a szexi cuccok. :)
24/43 A kérdező kommentje:
Bejönnek neki azt tudom!
2019. márc. 24. 20:50
25/43 anonim válasza:
Már mindent elmondtak. Kiegészítésnek annyit tennék, hozzá, hogy iszonyat olcsónak tűnik. Ocsmány csipke, ócska műanyag csatt, valami fél fényes gagyi anyag.
A pasiknak meg jóhogy tetszik, mert semmit nem takar. Ettől függetlenül ebben a hacukában semmi komolyat nem fognak tervezni.
Max akkor vedd fel, ha kvák és kamionosok buliba mentek.
26/43 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy kint van mindenem? Nem olyan a dekoltázsa sem hogy kint lenne a mellem vagy ilyesmi
2019. márc. 24. 21:21
28/43 A kérdező kommentje:
Ezen mi lenne a kamu??
2019. márc. 25. 07:52
29/43 anonim válasza:
Figyuzzatok! Ez egy nagyon sexy összeállítás ám csak tudjátok. Nem kell bántani szegény kérdezőt csak mert szebb és ízlésesebben öltözködik mint ti.
30/43 anonim válasza:
Szerintem annyira nem ocsmány mint amilyennek beállítják. Nekem speciel ez a fényes csizma nem tetszik rajta illetve a hasrész a ruhán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!