Szandál és az a vékony kis egyszer használatos harisnyanadrág hülyén néz ki szoknyához?
Szandálhoz nem viselünk harisnyát. Legalábbis 10 éves kor felett.
Ha szandált szeretnél felvenni, akkor mezítláb, az lenne a lényege.
Ha olyan az alkalom, hogy harisnya kell, válassz zártabb cipőt.
Amugy milyen az egyszer használatos harisnya? Nejlon mármint?
6-os ez így van, ahogy mondod! Ha jól választasz harisnyát hozzá, akkor simán lehet. Én ugyan nagyon ritkán húzok szandit, de harisnyát is veszek fel hozzá. Én úgy szoktam, h a lehető legvékonyabb harisnya (7-8den) ami orrerősítés nélküli. Az orrvarrását a lábujjaim, és a talpam közti résbe igazítom, így nem lesz gáz azon lépkedni. És ami a legfontosabb: ilyenkor nagyon oda kell figyelni, h a harisnya árnyalata a lehető legközelebb álljon a bőr árnyalatához (csak mert testszínen belül is jópár árnyalat van)! Én így szoktam, és ha nem kell levenni a cipőt, vagy nem direkt azt figyelik, akkor a legtöbb emnernek fel sem tűnik rajtam a harisnya.
Mondjuk nyilván egy orrerősítéses krepp harisnyával már tényleg gáz lenne, viszont sok esetben teljesen vállalható.
Haha, ezen jót nevettem: egyszerhasználatos harisnya.. :D :D Nem egyszerhasználatosak azok, csak tudni kell velük bánni! ;) Nekem azért átlagban 4-5hordást simán bírnak a harisnyáim, de van olyan is, ami már 10-en felül van. Ha egy használatot bír ki a harisnya, az nem feltétlen csak a harisnya hibája, hanem a gazdájáé is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!