80H vagy 85H melltartót max 4500 forintért valahol? Ami nem nagymamás és van benne egy vékony szivacs.
Figyelt kérdés
Nincs pénzem ennél drágább melltartókat venni, de ami megy a neten az kész vicc. Más 1500-2000 forintból letudja én meg jobb esetben fizethetem a háromszorosát. Ami a bonprixen van az jól néz ki a képen, de amúgy nem valami csinos darab a valóságban.2019. márc. 19. 16:28
1/5 anonim válasza:
Én kínaiban találtam 2000 Ft-ért ilyen kisebb körmérethez nagy kosaras melltartókat,bár nem tudom ahol laksz ott milyen a felhozatal. Nekem 75DD kosaras kell, máshol ilyet szó szerint csak aranyárban adnak. Igaz, a választék nem túl nagy, de egyik sem volt nagymamás. Talán még a Tesco F&F részlegén szoktak lenni elvétve nagyobb méretválasztékban melltartók, esetleg ott nézted már?
2/5 A kérdező kommentje:
A kínaiban a maximum méret, amit ismernek az a két DD, de nekem az kicsi. H-nál kissebb nem jó. A tescot még megnézem. Két-három éve amikor néztem ott az E volt a legnagyobb, de az is kicsi.
2019. márc. 19. 19:37
3/5 anonim válasza:
Tescoban G a legnagyobb. De elvileg egy 85G-s kosara ugyanakkora, mint egy 80H-sé; illetve egy 90G-sé akkora mint egy 85H-sé. Ha nagyon nincs jobb, akkor meg lehet próbálni beszűkíteni azt, ami van... :/
Turiban lehet esetleg kifogni, vagy Vaterán. Bár nekem elég a G-s és mióta a Tescoban ezek megjelentek, már nem Vaterázok.
Most az Astratex nevű weboldallal szemezek még, de ezek valamivel drágábbak, mint amit írtál.
Ha netán külföldön jársz, és van M&S, oda nézz be.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem igazán járok külföldre, de a tescot mindenképpen megnézem. Eddig az astratexről rendeltem, de most a keretemből nem tudok onnan venni. Én ajánlom amúgy, ha van rá pénzed. Érdemes azt a méretet venni amit ajánl a méreteid alapján. Egy melltartójukban sem csalódtam. Két évet kibírnak úgy is, ha mosógépben mosod őket. Nagyon jó a tartásuk.
2019. márc. 20. 10:54
5/5 qborka válasza:
Turi.
A bonprixesek tényleg nem túl jók. Máshol ennyi pénzből nem lehet olyat kapni, ezekben a méretekben ,ami tart is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!