Miért csipog be a farmernadrág?
Vettem egy farmert egy kínaiban, mikor kifele jöttem vele akkor csipogott, át nézték plussz le szedtük róla a papírokat és nem találtak benne csipogót utána mikor megin ki szerettem volna jönni akkor szint úgy be csipogtam. Át mentem még 2 üzletbe ahol van ez a "riasztó" féleség és máshol nem csipogtam, csak a kínaiban úgyhogy nem értem hogy miért. Mikor haza jöttem nagyon átnéztem hogy hátha valami papír vagy ilyesmi maradhatott a nadrágon de semmit nem találtam.
Na és a kérdésem az lenne hogy ez miért van és hogy mit tudnék csinálni a gatyóval hogy ez ne forduljon elő legközelebb? Szoktam be járni abba a boltba és nem szeretném hogy újra be csipogjak mert olyan kellemetlen, nadrágot meg persze hordani szeretném:/
Na, még jobban átnéztem a gatyót és egy eldugott kis zsebecskében találtam egy ilyen vonalkódos tapadós cuccot (csatolom) ez lenne az, amiért csipogott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!