Mit gondoltok a Dr. Martens + rövid farmernadrág outfitekről?
Elég egyszerű ez szett, de lényeg rajta van. Tavasszal/nyáron pl iskolába gáz lenne felvenni így?
Iskolaba talan tul rovid a nadrag de amugy jo. A ‘90 es evek nagyon jon vissza es ez akkor volt nagyon tipikus viselet. Ha lanyosabbra akarod kicsit varazsolni akkor vehetsz fel hozza viragos szoknyat. Pl
Na akkor lássuk mégegyszer!
Legalább annyira nincs értelme mint a "rövid" gatya harisnya kombónak!
Itt meg a "rövid" gatyából kilóg a pitcsád a lábad meg belerohad a férfi munkavédelmi bakancsba.
Ezen az értelmetlen szerelésen kéne elgondolkozni...
Metotirin, a Martens nem férfi, és a legtöbbnek acél betétje sincsen, minek használnád munkavédelemre 😂
Szerintem jól néz ki, de nekem tuti melegem lenne nyáron a bakancsba.
Hogy mit gondolok?
Az 5-ös pont leírta!
6.
A martensz női? Akkor a tűsarkú meg férfi. Gondolom sejted mit értek ez alatt...
#7 Már pedig a Martens annyira uniszex, mint a Vans, Converse, Adidas... Itt van a hivatalos Instagtam oldala [link] Látod gondolom hogy nem csak férfi modellek vannak.
*Martens nem Martensz :)
Hát hogyne,megszoktuk már tőletek ha megtetszik egy férfi ruhadarab akkor átnevezitek uniszexnek és már azt is hiszitek jól néztek ki benne...
Amúgy köszönöm a kijavítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!