Rockerek, miért jó acélbetétes bakancsban lenni?
Aki nem hordott meg acelbeteteset csak látta az utcán pár emberen az ne mondja mar azt, hogy csúnya meg nehéz stb xd
Azért hordunk télen- nyáron acelbetkos bakancsot mert kényelmes es ehhez szokott a lábunk. Amikor én megvettem életem első ilyen bakancsát nagyjából 3 hét utan teljesen hozzászokott a lábam, azota el se tudnek kepzelni mást.
Nehéz? Azt egy idő utan nem erzed, meg ahogy irtam is hozzászokik a lábad es mar eszre sem veszed.
Az a dolog, hogy lányokon... Nehogy mar ti dontsetek el, hogy egy lany mit húz a lábára. Mi közöd hozza? Lany nem lehet rocker vagy mi? Attól hogy neked nyaron jobban tetszik a felcipo, a punkok/rockerek/stb meg hordani fogjak az acelbetkost, es ha nekik kényelmes es jo nyaron is akkor nektek, külső szemleloknek semmi kozotok hozza:)
Amugy meg, télen fűt és nyáron hűt;)
Utolsó, erről beszélek. Abszolút semmi praktika nincs benne. Persze, néha el tudom képzelni, koncertre vagy ilyesmi, de hogy napi szinten télen-nyáron az túlzás.
Aki rocker, az pink tűsarkúban is rocker, ha meg csak a bakancsod tesz azzá, az már régen rossz.
12.
Azt hogy érted hogy hozzá szokott a lábad?
Magyarán belenyomorodott mint a spanyol csizmába a középkorban?
És igen! Lányokon férfi bakancs? Szétröhögöm magam mikor meglátok egy kislányt ebben a főrtelemben ahogy próbál benne menni.
Valóban nincs közöm hozzá , de akkor a fiúkat sem kéne elítélni ha skinny nacit, harisnyát vesznek fel.
Vagy őket lehet mert fiúk..?
13!:)
Igen, nekem télen is es nyaron is tok jól funkcionál :D mi meg 12en vagyunk a bandában es ebből 10 hordja nyaron is a bakancsot
15:)
Nem, nem nyomoritom bele a labam, de akinek van/volt ilyen bakancsa az szerintem tudja, hogy meg kell szokni a labnak. Es amugy vannak női acélbetkos bakancsok is, es en meg mindig azt mondom hogy full semmi közöd, ahhoz hogy egy lany mit hord a lábán! :)))
Es vegul, nem en nem mondtam, hogy fiu nem hordhat skinny nadrágot. Egy szoval se! Ti mondtatok, hogy ‘jajj má me milyen egy lányon a férfi bakancs’
17.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Azért ennél a kérdésnél az első pár hozzászoló érdekesen gyalázkodik, és hát ha ők megtehetik akkor én is megtehetem egy “lány” esetében a sértegetést, igaz?
Mert nekik sincs semmi közük hozzá mit hord a kérdező mivel meggings néven van férfi leggings is.
18)
Mindenki azt hord, amit o akar! Ha egy férfi leggingset akar felvenni, tegye. En soha senkit nem szóltam meg azért ahogy kinéz/ azért amit hord.
Ezert ideseit csupán, hogy leszóljatok azokat a lányokat, akik ilyen bakancsot hordanak, az o döntésük, hogy télen esetleg nyaron hordják.
Es nem, nincs jogod megszolni az ilyen lányokat, mert egy másik gyakorikerdeses cikkben szidnak egy pasit, aki leggingset visel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!