Értem, hogy ez ilyen szubkultúra dolog, de mire jó? Télen még akár hasznos is lehet, meg ha valaki fizikai munkás, de úgy alapból, jó időben, pláne lányok: nem lenne észszerűbb egy kényelmes cipőt felvenni, nem valami nehéz, ormótlan bakancsot cipelni a lábatokon? Nem bántásból kérdezem. Az nem jó válasz, hogy a sima cipők nem elég “rockeresek”, hiszen abból is vannak mindenféle mintájú/kinézetűek. Tehát akkor adott a kérdés, hogy amikor nem munkavédelmi szempontból kell, akkor miért hordotok acélbetétest?
A feltűnősködés is közre játszik, hogy ők most kiválót játszanak, én nem tartom rockernek magam, de oda vagyok ezért a műfajért!
2019. márc. 21. 17:27
2/27 anonim válasza:
A munkavédelmi cipők is már szinte mind márkás kevlár, meg kompozit, acélbetéteset már csak a csórok hordanak. Télen hideg, nyáron meleg
2019. márc. 21. 17:38
3/27 anonim válasza:
Télen sem hasznos. Az acélbetét nem szigetel, nem melegít. Sőt, lehet még hidegebb is, mint ha csak egy sima edzőcipőt venne fel.
2019. márc. 21. 18:23
4/27 anonim válasza:
En bevallom 30 evesen tertem vissza a bakancsra. Elegem lett belole hogy rohadt nehezen es dragan talalok olyan teli csizmat, ami tetszik is es nem szakad le 3 honap mulva a labamrol. Ugyhogy eloturtam a szekreny aljan porosodo bakancsot, kibokszoltam es azota azt hordom telen. Kibir 6-8 evet is ha az ember vigyaz ra, es apolja a bort, nem azik be, nekem nem fazos a labam, szoval az sem zavar hogy nem belt, igy nem kell a penzt kiszornom teli csizmakra. Amugy nem, sajnos nem arulnak olyan cipoket amik nekem tetszenenek, ugyan nagyon szeretem a platformos tombsarku bokacsizmakat, de csuszos idoben felejtos, nem akarom kitorni a bokamat.
Egyebkent szerintem semmivel sem gazabb bakancsot hordani mint vanst, air maxet, makkos cipot, tusarkut vagy ugg csizmat. Na jo, az ugg az tenyleg gaz.
2019. márc. 21. 21:22
5/27 anonim válasza:
Én sem tudnék több érvet felhozni ellene annyit írtatok!
Lányokon meg pffh! Nevetséges! Az ilyen az nem is nő aki ezt felveszi...
2019. márc. 22. 06:19
6/27 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek. Egyáltalán nem kényelmesek ezek a rocker bakancsok nekem is volt. Inkább át tértem a vansre, nike-ra. De ettől nem tartom magam kevésbé rockernek :D
2019. márc. 24. 18:40
7/27 anonim válasza:
Kényelmes és jól néz ki.
2019. márc. 24. 21:52
8/27 A kérdező kommentje:
Aki azt mondja kenyelmes, azt nem ertem. Jo idoben miert jobb egy 1-1 kg-s monstrumot cipelni a labadon, amikor felvehetnel valami kenyelmest is?
2019. márc. 25. 12:18
9/27 anonim válasza:
Ez az 8-as!
Teljesen jól látod, értelmetlen egy nehéz szhart cipelni egész nap melegben , hidegben.
Ennyi erővel egy vasgolyót is ráköthetnének a lábukra lánccal mint anno a rabok.
2019. márc. 25. 14:06
10/27 KonX válasza:
Hmm talán azért mert koncerten 80 ember megy át a lábadon és nem szeretnéd hogy el törjön ezért van az acélbetet legalábbis én ezért használom amióta azzal járok koncertre nem fáj a lábam. És most jön a bumm mivel én nem akartam utcára felvenni de annyira kényelmes volt hogy mégiscsak abba járok már egy ideje
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!