Magassarkú szandálhoz béna testszínű harisnyát venni?
És ha a szandi feltöri a csupasz lábat?
Mert ugye nem véletlenül találták ki a zoknit, harisnyát pont ennek a fájdalmas sérülés elkerülése végett.
De úgy látszik a fájdalmat lenyomja a divat szabály...
Érted, a textura nem illik az érzethez hogy kilógnak a lábujjaid.
Én nem értem de ezt nevezik divatnak. Mint a neccharisnya a szakadt farmer alatt.
Nem feltétlen. Én is így szoktam hordani, nem szeretek mezítláb lenni semmiben. Igaz, ritkán húzok szndit, nem igazán szeretem, de ha mégis, akkor csak harisnyával. Én így szoktam: a lehető legvékonyabb harisnya (7-8den) orrerősített rész nélkül, a varrást be a lábujjaim, és a talpm közti kis mélyedésbe (így nem zavaró, mert nem azon lépkedsz). Jah, és ami a legfontosabb: ebben az esetben különösen figyelni kell, h a harisnya a lehető legjobban olyan árnyalatú legyen, mint a bőröd (ugyanis a testszínen belül is legalább 4-5 árnyalat van, amivel sokan nincsenek tisztában)!!! Nos, én így szoktam a harisnyát nyitott cipővel hordani, és ha nem kell levenni a cipőt általában észre sem veszik rajtam a harisnyát, ha csak nem direkt azt figyelik..
Amúgy az igaz, h tényleg nem melegít, viszont nekem sokkal konfortosabb így, mint mezítláb. Egyébként ha divat, ha nem, ha tilos, ha nem. Sok nőt látok nyitott cipőben harisnyával. Még feketével is... Szerintem nem olyan cink, mint egyesek gondolják. Persze lehet az is pl egy orrerősítéses harisnya elég illúzióromboló lehet, de pl az én módszerem esztétikailag teljesen rendben van..
32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!