Mit vegyek fel ahhoz, hogy a 95/G-es méretű mellem kisebbnek tűnjön?
Figyelt kérdés
Ha leszorítom magam nem a méretemnek való melltartóval, egyszerűen nem kapok levegőt. Bármit megtennék, hogy kicsi legyen. Pénzem sajnos nincs plasztikára. :(2010. júl. 3. 13:56
1/2 anonim válasza:
Megfelelő melltartót, de nem kissebbet mint amilyenre szükséged van. A kissebből csak kibuggyabnnak a melleid. a jó melltartó stabilan tartja a melleket, és szépen megemeli. Ajánlanám a "V" kivágást és a sötétebb felsőket. Nekem 90E-s a mellem. Azelőtt nagyon szégyeltem, bő trikókat hordtam, de mára már elfogadtam sőt meg is szerettem a melleimet. "V" kivágású testhez álló felsőket hordok. Eddig még senki nem kritizálta a melleimet.
2/2 anonim válasza:
szerintem fogyózz és akkor a melled sem lesz ekkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!