Ha venni készülnétek egy új ruhát, de kiderülne hogy aki csinálta nem kapta meg érte a bérét, megvennétek?
Figyelt kérdés
2019. márc. 16. 17:53
1/5 anonim válasza:
megvenném igen....semmi közöm hozzá,hogy a munkaadó meg a munkavállaló mit capcarázik egymással! Attól,hogy nem veszem meg a ruhát attól még nem fogja meg kapni a bérét!
2/5 anonim válasza:
Igen. Nem az én dolgom, semmi közöm hozzá.
3/5 anonim válasza:
Nem. A pénzemmel szavazok, és nem szeretnék egy olyan céget támogatni, aki tisztességtelen. Főleg ha még tudnám is kifejezetten arról a ruháról, nem tudnék jó érzéssel ránézni.
(egyébként tudom, sok ilyen előfordult az Inditex ruhaüzleteinél, és segélykérő üzeneteket varrtak bele ruhákba. szóval én inkább kihagyom az ilyen helyekről való vásárlást amikor csak tehetem)
4/5 anonim válasza:
Attól hogy nem veszem meg, még nem fogja megkapni a bérét. Voltam olyan munkahelyen ahol hiába végeztem tisztességesen és jól a munkámat, nem becsülték meg és nem kaptam meg a bónuszt ami járt volna. Otthagytam őket... Szerintem rajtam kívül senki mást nem érintett ez a probléma, magánjellegű dolog.
5/5 anonim válasza:
azért az is érdekes, hogy a nyaralás úszott el annak aki késve kapott fizut, vagy az éhenhalás veszélye fenyegette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!