Jól néz ki ez a kabát? Most szeretném megvenni. Ti megvennétek?
2018. nov. 25. 17:03
2/9 anonim válasza:
Nem tetszik a színe. Én màs színben venném.
3/9 anonim válasza:
Hagyjad már magad. Dehogy veszed te ezt meg.
4/9 anonim válasza:
nem néz ki rosszul, viszont ugyanilyet tudsz venni kb bármelyik C&A vagy H&M-ben 8-10000-ért a calvin klein felirat nélkül
6/9 anonim válasza:
Szerintem a színe és a fazonja is szuper. És ha van pénzed rá akkor ezt vedd ne a H&M és társai uzletekbol.
7/9 anonim válasza:
Nagyon férfiatlan,látszik,hogy csak valami drágát akarsz venni.
8/9 anonim válasza:
És ennyi pénzért mit "tud"? Mármint azon kívül, hogy te ettől majd baromi menőnek érzed majd magad,
9/9 anonim válasza:
Gondolom, nem régóta keresel sok pénzt, és még szeretnéd, ha látszódna rajtad. Ez nem baj, természetes érzés, de ki fogod nőni, és utólag ciki lesz ez a kabát, mert amin ekkora márkajelzés van, arra olyan, mintha az lenne ráírva nagy betűkkel, hogy "pénzes proli". Hidd el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!