Ciki újra elővenni a télikabátot? Ti elraktátok egyáltalán?
Figyelt kérdés
A kocsim szerelőnél lesz a héten, így muszály vagyok gyalog/vonattal munkába menni. A combközépig érő pufi télikabimat már kb 1 hónapja elraktam, az autóban bőven elég egy pulcsi+bőrdzseki kombó, de ma reggel majd lefagytam benne, és ide még hidegebbet mondanak hét végéig. Ti miben jártok?2019. márc. 12. 19:10
1/9 anonim válasza:
Fázol? Akkor szerinted ciki felvenni?
Amúgy muszáj... nem muszály
2/9 anonim válasza:
Az időjáráshoz kell öltözni, nem pedig az évszakhoz. Én az átmeneti kabátjaimban járok, a melegebbik -5 fokig elég és a vékonyabb sem túl hideg egy vastagabb pulóverrel és sállal.
3/9 anonim válasza:
Tényleg, nagyon ciki lenne nem megfagyni!:D
4/9 anonim válasza:
Hát ne érdekeljen..egyáltalán nem cicki, inkább legyen meleged mint sem hogy fázz
Én nagyon fázos vagyok így else raktam :D
5/9 anonim válasza:
És a szekrénykulcsot lenyelted? Vagy mitől ilyen nagy ceremónia leakasztani újból a fogasról ?
6/9 anonim válasza:
Nekem eddig egy nap sem volt olyan melegem, hogy ne bírtam volna elviselni magamon a kabátot. Ma is [link] ilyen vidámabb színű kabátban mentem suliba. 17/l
7/9 anonim válasza:
Nem értem az embereket. Ha fázol és melegebb kabátra van szükséged, akkor felveszed a melegebb kabátod.
9/9 anonim válasza:
Tudtad, hogy a kabátokat elsősorban azért találták ki, hogy komfortos érzetet nyújtsanak bizonyos hidegebb időkben is?
Amilyen hideg van, olyan kabátot kell felvenni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!