(Egerben) Turkálókban szokott lenni fullcape?
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 00:58
2/8 anonim válasza:
nem tudom,a cape,köpenyt jelent,de olyan nincs,hogy fullcape,esetleg fulcap.
3/8 A kérdező kommentje:
Oké. A helyzet az hogy próbáltál okosat mondani és azért mert eltosztam leoltani csak hogy nem fulcape hanem fullcape hülyegyerek. :D
2010. júl. 3. 10:56
4/8 anonim válasza:
A hülyegyerekezés helyett esetleg elmondhatnál mi a szart keresel.
Esetleg elmehetnél magad megnézni, mert biztos hihetetlen, de a turik olyanok, hogy egyik percben ott van a cucc, következőben nincs.
Ami ma ott van, lehet, hogy holnapra elviszik.
Ezért sem értem az ilyen hülye kérdéseket.
5/8 anonim válasza:
ez a fullcape:
néha szoktak lenni turikban,de hamar elviszik hiszen 2ezerért megkapják ott eredetielg meg 8-15ezer.
6/8 anonim válasza:
utolsó:az fullcap.
fullcap van, fullcape is ugyanaz, csak elírva. ezt így értsd meg, és ne hülyegyerekezz, mert lehet hogy te vagy az.
7/8 anonim válasza:
Bocs de ez nem baseballsapka? Vagy mi a különbség h ilyen drága? O.O
8/8 anonim válasza:
igen, baseballsapka, de az már gááz, valami hangzatos nevet kellett kitalálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!