Mennyire megbízható ebay-ről rendelni?
Ha vannak tapasztalatok légyszi írjátok le!Kinéztem egy nike cipőt de még nem mertem megrendelni.Honnan tudom,hogy eredeti?
Bocsi ha hülye kérdés,de először rendelnék.
Hát, ebben nem lehetsz biztos.
De ha a megbízhatóságot arra érted, biztosan kézhez kapod, ill probléma esetén visszaveszik, akkor igen.
Cipőt nem csak ebay-ről, hanem eleve netről nem érdemes venni. Próba nélkül elég nagy lutri.
A kínaiak meg aztán elég sajátosan értelmezik a ruha és cipő méreteket. Össze-vissza számoznak mindent.
Az ebay olyan mint felénk a vatera...stb.
Magán emberkék kezei közül.
Ha mindenképp eredetit szeretnél, menj fel a hivatalos oldalukra.
„Cipőt nem csak ebay-ről, hanem eleve netről nem érdemes venni. Próba nélkül elég nagy lutri.”
Kb 10 éve csak netről vásárolok cipőt. Semmi gondom nem volt. EU-n belül természetesen visszaküldhető a rossz méret.
Kérdező, érdemes csatlakozni sneakeres Facebook csoportokhoz. Ott értenek hozzá. Nekem is segítettek már megállapítani, hogy eredeti-e egy Nike cipő.
Ha vannak közeli képek, érdemes összehasonlítani eredeti modellről készült fotókkal. Ilyenkor figyelni a varrást, illesztést, anyaghasználatot (az anyagok textúráját). Legjobb, ha kérsz az eladótól képet a címkéről, hamis cipőknél sokszor elbasszák a kódot és neten ellenőrizhető, hogy a kód milyen modellt és színt jelöl.
Ja igen, a visszaküldés nem eBayre vonatkozott. Az félreérthető volt.
Viszont eBay esetében nagy eséllyel visszakapod a pénzed, ha jelzed hogy átvert az eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!