Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire megbízható ebay-ről...

Mennyire megbízható ebay-ről rendelni?

Figyelt kérdés

Ha vannak tapasztalatok légyszi írjátok le!Kinéztem egy nike cipőt de még nem mertem megrendelni.Honnan tudom,hogy eredeti?

Bocsi ha hülye kérdés,de először rendelnék.

2019. márc. 7. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát, ebben nem lehetsz biztos.

De ha a megbízhatóságot arra érted, biztosan kézhez kapod, ill probléma esetén visszaveszik, akkor igen.

2019. márc. 7. 17:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyira, amennyire az eladó, akitől rendelsz. Ha a termék helyének kína van megjelölve, akkor biztosra veheted, hogy hamisítvány.
2019. márc. 7. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Cipőt nem csak ebay-ről, hanem eleve netről nem érdemes venni. Próba nélkül elég nagy lutri.

A kínaiak meg aztán elég sajátosan értelmezik a ruha és cipő méreteket. Össze-vissza számoznak mindent.

2019. márc. 7. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Az ebay olyan mint felénk a vatera...stb.

Magán emberkék kezei közül.

Ha mindenképp eredetit szeretnél, menj fel a hivatalos oldalukra.

2019. márc. 8. 06:07
 5/6 anonim ***** válasza:

„Cipőt nem csak ebay-ről, hanem eleve netről nem érdemes venni. Próba nélkül elég nagy lutri.”

Kb 10 éve csak netről vásárolok cipőt. Semmi gondom nem volt. EU-n belül természetesen visszaküldhető a rossz méret.

Kérdező, érdemes csatlakozni sneakeres Facebook csoportokhoz. Ott értenek hozzá. Nekem is segítettek már megállapítani, hogy eredeti-e egy Nike cipő.

Ha vannak közeli képek, érdemes összehasonlítani eredeti modellről készült fotókkal. Ilyenkor figyelni a varrást, illesztést, anyaghasználatot (az anyagok textúráját). Legjobb, ha kérsz az eladótól képet a címkéről, hamis cipőknél sokszor elbasszák a kódot és neten ellenőrizhető, hogy a kód milyen modellt és színt jelöl.

2019. márc. 8. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja igen, a visszaküldés nem eBayre vonatkozott. Az félreérthető volt.

Viszont eBay esetében nagy eséllyel visszakapod a pénzed, ha jelzed hogy átvert az eladó.

2019. márc. 8. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!