Szerintetek a spartoo megbizható?
Figyelt kérdés
Mennyire megbizhato a spartoo? Eredetiek a cipok? Csak mert nagyon olcsok. Valaki rendelt mar onnan? Kiszalitottak? Eredeti volt?2019. febr. 12. 20:50
2/8 anonim válasza:
jaja, én is rendeltem már, nem is értem miért nincs jobban felkapva az az oldal, az a legjobb, kb minden fent van
3/8 anonim válasza:
mondjuk muti már, mi olcsó :D mert szerintem pont, hogy kicsit drága is
4/8 anonim válasza:
A szállítással, eredetiséggel nem volt probléma, de a használat apró nyomait véltem felfedezni a cipőn. Méretprobléma miatt egyébként is visszaküldtem, szerencsére készségesen álltak hozzá, de azon is apró koszfoltok voltak.
5/8 Fanni Somogyvári válasza:
Sziasztok a méretezése is jó? Nem tudom milyen méretben rendeljek. Vicc hogy a 38.5es 25k a 39es meg 34k. UGYANAZ A CIPŐ MÁS MÉRETTEL!!!
7/8 anonim válasza:
Én elég sokszor kaptam hibás árut tőlük, amit vissza kellett küldenem.
8/8 anonim válasza:
Többször küldtek hibás terméket, amit már hordtak, és olyan eset is volt, amikor levették a pénzt a kártyáról, de nem történt rendelés, teljesítés. Az ügyintézés lassú, nehézkes. Soha többé nem rendelek tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!