A zöldhöz milyen színek illenek? (:
Figyelt kérdés
vettem egy ilyen színű rövidnadrágot:
de nem tudom hogy milyen színű,felsővel vegyem fel :/
előre is köszi a választ =)
2010. júl. 2. 18:53
3/19 anonim válasza:
Összevernek,mert fradista vagy:P
Tény,hogy ez a gatya nem ad neked sok lehetőséget,vagyis "ő" van a középpontban,feketét,fehéret,de inkább fehéret javasolnék én is.
4/19 anonim válasza:
Szerintem illik hozzá a fehér, sárga, fekete, zöld.
Nem illik hozzá: kék, lila, barna, piros, szürke.
5/19 anonim válasza:
citromsárga,fekete,fehér a zöld más árnyalatai:ami nagyon üti az a kék,lila,narancs,barna de ezek csak alapszinek,rengeteg kevert szín is van csak válassz hozzá megfelelő cipőt,övet és egyéb kiegészítőt ami megy e felsődhöz.
6/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat =)
mindenkit felpontoztam :D
2010. júl. 2. 19:21
8/19 A kérdező kommentje:
köszíí :)
2010. júl. 2. 21:40
10/19 anonim válasza:
semleges színek ugyebár mindenhez: szürke, fehér, fekete
illetve a barna bizonyos árnyalatai, esetleg halvány rózsaszín
egyébként a legegyszerűbb úgy megállapítani, ha simán felpróbálod hozzá a cuccaid...lehet, hogy egy pont olyan fog hozzá illeni, amit elsőre kizártál volna a színe miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!