Tavaszra és nyárra szeretnék magamnak néhány felsőt és szoknyát rendelni. Az ilyen darabok még divatosak?
Nekem jól áll ez a fazon és tetszik is, de nem tudom... mennyire divat még? Mert külföldről rendelnék jópárat.
Szoknya:
Felsők:
A szoknyák divatosak, bár az első rózsaszín eléggé szabadidős ezzel a pamut anyaggal, de ezeket imádom, egy vékony tornacipővel legjobb nyári városnézős szoknya.
A felsők közül az első olyan mint egy kismama napozó :) a második is kicsit, a harmadik szép, de túl csipkés, nyárra melegít a csipke mert az általában műszálból készül, és nagyon mélyen dekoltált, de estére egy elegáns hosszú egyenes szárú nadrággal, szép magassarkúval, el tudom képzelni, hogy elegáns és dögös.
Egyik sem olyan vészesen divatdarab, hogy már kiment volna a divatból, rendben vannak. Ha az alakodnak, korodnak ezek megfelelőek, és az életvitelednek, akkor szerintem jók. (életvitel alatt értsd, hogy dolgozol, vagy nyári szüneted van és szabadidőbe viseled, mert munkába nem annyira megfelelőek)
Nagyon jók így együtt, a szoknya főleg tetszik!
Végre egy nő aki nő kivűl belül.
F/42
Atyaeg de szép az az utolsó csipkés😍😍😍
Igen egyebkent szerintem divatosak és nagyon csinosak
20L
Ezek közül szerencsére egyik se olyan darab igazából ami teljesen ki tud menni a divatból.
Az első két felső nekem se annyira jön be, de az egyéni vélemény, nekem nem áll jól semmi ami mell alatt van vágva. Ha neked igen, rendeld meg nyugodtan.
Hasonlókat hordok én is, szeretem a szoknyákat meg az ilyen spagetti pántos felsőket is.
Tehát szoknyákkal nem lőhetsz mellé, bárhova fel lehet venni.
Viszont az az utolsó csipkés felső eszméletlenül jól néz ki, csak én nem is tudom hova lehetne ennyire merészet felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!