Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Obag táskák divatosak még?

Obag táskák divatosak még?

Figyelt kérdés
Tudom, elég későn jutott el hozzám, de nagyon tetszik. Mennyire látjátok másokon, mennyire divatos még? Kb 2 éve mindenki ezt hordta, ma már inkább ciki? Nem vagyok egy divatnak minden esetben megfelelni vágyó, de a pár éve lejárt cuccokért nem rajongok. Köszi!
2019. febr. 13. 07:46
 1/6 anonim ***** válasza:
37%

Tényleg de érdekes, egy időben minden második embernél az volt, pár hónapja viszont egyet sem láttam Budapesten. Én amúgy azt mondom, hogy ez nem baj. Nem szeretem, mikor hirtelen minden ember lecsap egy dologra (köztük én is), és az utcán sétálva szembejönnek velem ugyanolyan termékkel. Kezdve a h&m-el, tonna számra gyártja le az árukat, és kínos, mikor egy csomóponton azt sem tudom megállapítani hátulról, hogy melyik az én ismerősöm, mert hat ember is ugyanolyan kabátban van.

Szóval én inkább vennék most olyan táskát, szerintem attól, hogy csökkent a számuk, még nem mentek ki a divatból.

2019. febr. 13. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyre ritkábban látok ilyen táskát, szerintem csak olyan lányoknál, akiket pont nem érdekel, hogy mi az aktuális divat.

Ellenben, ha a Kankenes lányokat egymás mellé kéne állítani, akkor a Duna éves vízhozamának a mennyiségét teljesen befednék.

2019. febr. 13. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem azok.
2019. febr. 13. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
En mar el is felejtettem, hogy leteztek. XD
2019. febr. 13. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt hittem rakodni akarsz bele, nem lóbálni.
2019. febr. 13. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem az számít, hogy divatos-e vagy nem, és ha divatos akkor mikor. Én még csak most szereztem be az első obag-emet, nagyon szeretem, úgy variálom, ahogy akarom. Debrecenben még most is elég sok obagot látok, Németországban pedig kb. nullát.
2019. márc. 29. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!