Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért olyan divatosak a Ray...

Miért olyan divatosak a Ray Ban napszemüvegek, Ice Watch órák, iPhone és Louis Vuitton táskák?

Figyelt kérdés

2012. júl. 31. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Afff..:( én sem tudom..

mások azért szeretik őket mert amolyan luxus árucikkek egész elérhető áron,holott az igazi luxus dolgok nem ilyen árnál kezdődnek. Egyszerűen divatos, népszerű márkák és az emberek meg akarják mutatni hogy nekik van ilyen.Egy igazi gazdag emberen látni fogod hogy tip top ruhákban jár,elegáns és nem szúrja a márkát egy rohadt nagy ov csattal az arcodba,vagy egy nyomorult ice watch órával mivel megveheti a chanelt,burberryt,guccit stb.. és nem fogja közszemlére tenni hanem természetesen hordja,viszont az összhatás sokkal szebb és kifinomultabb mint azoknak az embereknek az öltözete akiknek csak egy két márkás dologra van pénze.

2012. júl. 31. 23:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezek a szemüvegek annyira gusztustalanok,ha még egy ilyet meglátok az biztos,hogy szétverem nem fog érdekelni.

Már ki vagyok idegileg!!

Azok az órák viszonylag jók, iPhone azzal sincs bajom,mert kit érdekel,hogy kinek mi van, az az utolsó meg azt se tudom mi..

a szemüvegnél meg csak annyit,hogy egy nagy nulla, és aki hordja abból se nézek ki többet.

na cső

2012. aug. 1. 01:49
 3/3 anonim ***** válasza:
értelmes ember nem fog ezekkel villogni. Ice Watchot (ha az az óra, amire gondolok (: ), LV táskát és Iphone-t csak ÁLgazdag tiniken látok. Azért divatos, mert mindenki kőgazdagnak akar tűnni.
2012. aug. 12. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!