Mivel jobb a 20. 000 Ft-os farmer, mint a 2000 Ft-os kínai farmer között?
Jobb az anyaga.
Kényelmesebb.
Jobb a szabása.
Jobban néz ki.
Az árkád nem egy kicsi hely, egy farmer minőségében pedig nem az ára a legmeghatározóbb. Például láttam már drágán is műszállal kevert anyagú farmert és olcsón is 100% pamutot. Láttam már drágán is satnya vékony anyagból készült farmert és olcsón is robusztus anyagból készült farmert.
Látatlanban csak az árak alapján lehetetlen összehasonlítani két különböző ruhadarabot. Lehet, hogy az árkádban lévő prolimárkaboltban árult 20 ezres farmer pontosan olyan vagy még rosszabb minőségű, mint a 2 ezres kínai. És láttam már ilyet, és a fordítottját is.
Egy bolt, ami egy plázában bérel üzlethelyiséget megteheti, hogy drágán adjon szart, mert akik oda járnak hajlandók megfizetni, viszont nem értenek hozzá. Igazi minőséget általában nem plázában kapsz.
Volt közel 50 ezres farmerem, meg volt 3000Ft-os is.
Konkrétan nem tapasztaltam semmi különbséget köztük, de nyilván márka, szabás és anyagfüggő is.
Olyat vegyél, ami tényleg tetszik, ha nem kell az árát nézned.
3as
Biztos komoly összehasonlítási alapod van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!