Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyáron hosszú nadrág? Nagyon...

Nyáron hosszú nadrág? Nagyon gáz? Mindenki rövidet hord?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a rövidet, cikinek érzem, hogy kint az egész lábam. Meg érzékeny a bőröm a napra, hamar megégek, illetve kiütéses leszek. Jobb szeretem a leggingset.
2019. febr. 28. 13:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lenne szerezned pár hosszú szoknyát. Azt az emberek sem nézik meg (bár nem hiszem, hogy a nadrág miatt a figyelem középpontjába kerülnél, csak az enber ilyenkor mindig azt érzi, hogy biztos mindenki őt figyeli, és furcsának tartja), vakamint a nagy hőségben jobban is szellőzik. Takarják a lábad, de kifejezetten csinos, nyárias:)
2019. febr. 28. 18:50
 12/14 ívy1 ***** válasza:
Csak akkor veszek fel rövidet,ha tényleg meleg van,én is gyakran hordok nyáron leggingset, persze vékonyakat meg háromnegyedeseket.
2019. febr. 28. 20:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok oda a rövid nadrágokért. Átlagos magasságom van egyáltalán nem számít a súlyom sem soknak, a combom viszont elég vastag és emiatt hülyén érzem magam benne, mintha még szélesebb lennék.

Ha nadrágot veszek akkor az szinte csak hosszú, szoknyából veszek rövidet is, mert az is takarja amit kell.

A maxi szoknya szerintem is jó megoldás, és nagyon kényelmes. Vagy vékony anyagból készült hosszú nadrág.

2019. febr. 28. 21:14
 14/14 anonim ***** válasza:
47%
Ha elégedetlen vagy a lábaiddal, akkor mondd meg azt. Nem kell itt kertelni ;-)
2019. márc. 1. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!