Szeretnék változtatni a stilusomon. Szerintetek hogyan kezdhetnék neki? Vannak erre kitalált oldalak? Nem érezem magamat jól a bőrömben, ezért kéne a változás.
Szerintem először is vágass új frizurát. De nem írtad hogy lány vagy-e vagy fiú. Esetleg új hajszín. Ezzel nagy változást tudsz elérni.
Ha lány vagy, és eddig nem sminkeltél, kezdj el ha úgy jobban érzed magad, egyelőre elég egy kis szempillaspirál, rúzs stb, ami passzolna hozzád.
Ruházatban sem lennék túl drasztikus így elsőre, pl eddig csak egyszínű pólókat hordtál és sportcipőt, akkor beszereznék egy csinibb színes felsőt, egy most divatos cipőt. Aztán később jöhetnek a kabátok, nacik, táskák, kiegészítők. De azt nem írtad, hogy milyen stílus tetszik neked. :) Esetleg tetoválás? :)
Amit első körben ajánlok, az (dobpergés....) az Instagram.
Screenshotold az összes olyan outfitet, ruhát, kiegészítőt, ami tetszik.
Én már régóta csinálom ezt, és ha egymás mellé szerkeszted a képeket, sokkal jobban látszik, hogy milyen a színvilágod, milyen fazonokat szeretsz és valójában milyen stílus(oka)t szeretnél képviselni.
Így biztosan, célirányosan fogod tudni, hogy milyen ruhákra van szükséged, ha vásárolni mész, és nem lesz többé kényszerből megvásárolt ruhadarab.
Illetve szelektáld ki az összes olyan ruhadarabodat, aminek “köze sincs hozzád”.
Meguntad, nem tökéletes a mérete, nem praktikus, van, ami jobban áll nála, már “gáz” - na, ezektől mind szabadulj meg.
Persze mindig kellenek különleges darabok is, de csak akkor, ha kifogástalanul áll.
Új hajat szerintem csak akkor vágass, ha már van egy koncepciód.
Először is döntsd el, mit akarsz elérni az új stílusoddal.
Hol érzed hibáját a jelenleginek? Miből fakad a diszkomfort?
Menj el ruhaboktokba es probalj fel kulonbozo stilusu ruhakat. Nezd meg melyik tetszik. Probalj fel olyat is amit normalisan nem hordanal. Nem kerul semmibe de ad oltetet.
Hajvagassal meg varnek tetovalassal foleg. Eloszor probalj meg talalni egy iranyt.
Az is érdemes, főleg ha nincs végtelen pénzed, hogy kiválasztod milyen színek állnak igazán jól és miket viselsz szívesen. Mondjuk viszonylag semleges színeket fekete-fehér-bézst elsősorban, de jól áll az arcodhoz a piros, akkor felsőkbe, pulcsikba, sálakba lehet érdemes olyan színt választani.
Vagy ha egy lágyabb színvilág passzol hozzád, akkor megnézni, hogy mik harmonizálnának jól, mikre lenne szükséged.
És az is, hogy a mostani ruhatáradból mi az, ami az új stílusodba is bele lehet illeszteni, például a nadrágok könnyen.
Én a Pinterestet szeretem, de érdemes lehet olyan hírességeket találni, akik hozzád hasonló hajszínűek, bőrtípusúak, alkatúak, és tetszik neked a stílusuk. Pl nekem Jeanne Damas nagyon tetszett egy videón, megkerestem instagrammon, én belőle inspirálódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!