Fiútársaim. Ti hol vesztek rendes szűk farmert magatoknak? 17/f
Attól függ milyen lábaid vannak.
Ha kis vézna gyufa szál, akkor női részleg. Ha úgy rendesen van lábad akkor a férfin lévők is feszülni fognak.
Nekem átlagos lábaim vannak, de én is sokszor inkább nőit veszek, mert azok jobban feszülnek rajtam.
Meg főleg a seggemen jobban állnak, mert jobban ráfeszülnek mint a férfi gatyák.
Nem a szűkített nadrág a b.z.s, hanem az, hogy szűk, kicsi nőies nadrágokat hordanak a fiúk/férfiak.
Párom is szűkített fazonú nadrágokat hord, de nem hajtja fel a bokánál, nincs kiszaggatva, nem lóg ki az alsógatyája fele és nem néz ki úgy hátulról a feneke mint egy lánynak. Lehet szűkített nadrágot hordani, tény hogy jobb mint a bő trapéznadrág és társai, de nem mindegy hogy milyen alkatú ember veszi fel és mennyire szűk az a ruhadarab
16.
Úgyeee? Már a nők is férfi ruhát hordanak ezért kell nekünk az övékét.
17.
Na nehogy már meghatározzad hogy egységesen minden férfi mennyire szűket hordhat centiméterre!
Ne tegyed nevetségessécte kis divatrendőr!
Inkább a linkemben szereplő férfi ruhát viselő nőkkel foglalkozz!
Vagy az okés mert a nőknek mindent szabad..?
A posztmodern konzumtársadalom és az erkölcsök. Áááá, annyira cukik vagytok.
Apropó. Szerintem H&M és New Yorker pontosan azok a boltok, ahol megtalálod azt a típusú nadrágot, amelyik színre, méretre, szabásra passzol hozzád. Az ellenvéleménnyel nem kell foglalkozni, nem kell arra adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!