Na neeeee kérdése:
Miért hordanak a kövér nők masnit?
Figyelt kérdés
A kérdés adott!2019. febr. 21. 12:18
1/9 anonim válasza:
Mert szépnek akarnak látszani. És lehetnek is szépek attól függetlenül, hogy kövérek.
3/9 anonim válasza:
Én vékony vagyok , mégis hordok.
Nincs összefüggés a súly és a masni hordás között.
4/9 anonim válasza:
Kövér vagyok, de nem hordok, szerintem alkattól függetlenül kislányos. Nem tűnt fel hogy ez a mi jellemzőnk lenne.
5/9 anonim válasza:
Belegondolva,tényleg sok kövér,duci ismerősöm hord masnit,viszont szerintem mérettől függetlenül gáz,ha már elmúltál 10éves.
6/9 anonim válasza:
na ne már mikor kövér voltam állandóan masnis cuccokat hordtam, mióta lefogytam valóban nem hordok. 😱
7/9 anonim válasza:
Én még nem vettem észre ilyen jelenséget.
De hol hordják? Hajban, masnis zokni vagy pulcsi vagy mi?
8/9 A kérdező kommentje:
Leginkább hajban látom de csuklón pulcsin... Stb.
2019. febr. 27. 11:27
9/9 anonim válasza:
Kövér vagyok, és nem hordok masnit, kiveve ha a kiegesziton alapbol van. Szeretem a masnit, de csak disztargyak keszitesekor hasznalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!