Minek hívják azt olyan mellényszerű, de vékony felsőt, amit főleg nyáron színes fehérnemű fölé hordanak?
Ha mellényként keresem, nem olyat találok. Horgolni vagy kötni szeretném, ajándékba.
Mélyebb a hónaljkivágása is, mint a rendes mellényeké, és nem belebújós, hanem gombos elöl.
Sajnos nem; mert ezek strandra valók. Amire én gondolok, azok rendes városi viseletre, legalábbis ott hordják a fiatalok -talán 40-ig?-.
Legjobban mellényhez hasonlítanám, de jóval mélyebb a karkivágása. De a nyaka nem, azt láttam közel a nyakhoz levőt is. Gombos. És nem olyan hosszú, hogy rá lehetne ülni.
Akkor ez tulajdonképpen egy ujjatlan ing, aminek mély a karkivágása?
De amúgy én sem tudom mi lehet ez... nem emlékszem, hogy láttam volna ilyesmit bárkin
Biztos mellény az? Atlétákat (trikót) hordott nyáron boldog boldogtalan színes csőtoppal. [link]
Gombosat senkin nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!