Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek számítana, hogy ezüst...

Nektek számítana, hogy ezüst vagy bizsu ékszert viseltek, ha ugyanúgy néz ki?

Figyelt kérdés
Pl van egy adott pecsétgyűrű vagy fülbevaló, nyaklánc akár és ugyanúgy néz ki csak épp nemesfém vagy bizsu.
2019. febr. 6. 10:15
1 2
 11/14 Metionin ***** válasza:
45%
Attól függ, fülbevalót simán hordok bizsut de gyűrűt nem mert az hamar elszíneződik. A nyaklánc is fog egy idő után, bár én azt csak bőrszalagon hordok.
2019. febr. 6. 18:40
 12/14 anonim ***** válasza:
29%
Nem számít, hogyha rozsdamentes a bizsu. Ha rozsdásodik, akkor kár érte, mert tönkremegy.
2019. febr. 6. 21:03
 13/14 anonim ***** válasza:
45%

Sajnos nekem nemesfémből nincsenek a stílusomhoz passzoló ékszerek.

Angol manufaktúrában gyártott ónötvözet ékszereket hordok. Mondjuk ezek nem oxidálódnak, nem szineződnek el. Szép ezüstös színük van. És eléggé extrém és látványos darabokat is gyártanak.

2019. febr. 6. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:
71%
Nekem számít. A fülem egyáltalán nem bírja a bizsut, így csak ezüstöt hordok.(nem szeretem az aranyat) A gyűrűim szintén ezüstök, nem lenne türelmem mindig le föl venni ha kezet mosok vagy valami, meg a bizsuk egy pár hordás után teljesen elszíneződnek. Nyakláncból van jó pár bizsum, azok főleg a nagyobb, feltűnőbb darabok, szeretem is őket viszont rajtuk is jobban látszik az idő, tehát többször kell beújítani, meg leselejtezni párat. Karkötőt nem hordok, mert az zavar, ezert arról nem tudok nyilatkozni.
2019. febr. 7. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!