Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezzel az alkatommal hogy...

Ezzel az alkatommal hogy oltozkodjek hogy kompenzaljam ugymond a latvanyt?

Figyelt kérdés
Szoval ugy van hogy a labaim nem palcikak szoval tok jo lenne de a hasam az meg igy aranytalanul nagy de nem annyira csak igy ertitek szoval nemtudom hogy magyarazzam el :D es hogy ehhez mi az ami elonyos most igy tel-tavasz fele? (Magassarkut nem hordhatok) szoval igy a szinek meg a fazonok
2019. febr. 4. 18:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem ismertek ugyhogy nemtudom 5 percbol lehet ez jott le nektek.. Nem vagyok az max idegesito de nem pi.csa szoval csak idegesito hogy az emberek ilyen ellenszenvesek egymassal hogy egy tok egyszeru kerdesre nem lehet normalis valaszt adni hanem tamadni kell egybol
2019. febr. 4. 20:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
De pont te kezdtél tamadni miután leírták hogy érthetetlen a kérdés így, jogos volt az első hozzászólás de egyből elkezdtél beszólogatni.
2019. febr. 4. 20:36
 13/19 anonim ***** válasza:
71%
Itt nagyon nem a szövegértésekkel volt a gond,hanem a megfogalmazásoddal.Egyébként te magad írtad le a problémát,a már említett hordó hasadra 36os ruhákat erőszakolsz rá.Szóval Ja ha mondjuk így ilyen méreted beli ruhákat hordanál akkor tök jó lenne Ja.
2019. febr. 4. 20:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Kiégtem :""D
2019. febr. 4. 22:33
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a mi szöverértésünkkel van baj, hanem a te fogalmazási képeségeddel. Köszönjük hogy megcsillogtattad az angol tudásod, de ez egy magyar oldal, kérlek magyarul és érthetően írj.

Az hogy S-es a méreted nem jelent semmit, mert lehet hogy extrém alacsony lány vagy, olyan súlyfelesleggel ami a hasadra rakódott le leginkább.

"De nem akarok orokre pulcsikban es over sized cuccokban jarni"

Akkor mondjuk add le a felesleged. Kis felülelés, helyes étkezés és már vehetsz fel testhezálló ruhákat. Az hogy feszül rajtad a ruha, az meg méretprobléma. Nem csak oversize és kisméretű ruhák léteznek.

2019. febr. 5. 08:00
 16/19 anonim ***** válasza:

Utolsó: nem tudom jól olvasom-e, de a felülésezés nem hiszem, hogy megoldás. Tudom, lerágott csont, de ezeregyedszerre is, nincs helyi zsírégetés, lehet a felülés csak ront. Inkább egy kis kardió.

A magas derekú nadrág, ami leszorítja a hasat megoldás lehet, ha kényelmes. Ha nem, akkor a hasad alá érjen a dereka, és felül legyen kicsit lazább, nem muszáj nagyon bőnek lennie, elég ha csak nem tapadós. Így a vékony lábakra tereled a hangsúlyt, és elrejted a hasad.

2019. febr. 5. 10:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, hogy milyen bunkó stílusban reagálsz mindenre, kedves kérdező, de mégis elvárod a normális hangvételű válaszokat.:)
2019. febr. 5. 13:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Jajj igazsad van tok gaz it mindenki egyik se errti mit bezselsz pedig amugy te tokee wrtheto voltal meg amugy kedves is zhoval ja es amugy nel wtzem mert kel szegen kerdezot zakalni mindeki mas sziabgeresevel van irr a gond uhyhgy a robbiek hejeben en ihy nem irogatnek ijenwket szoval na ertitek mert milyrn gaz mar isnt it

(Ú, bocs, ez nekem is fájt:D)

2019. febr. 5. 18:10
 19/19 anonim válasza:
...Ugymond...
2019. szept. 2. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!