Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezzel az alkatommal hogy...

Ezzel az alkatommal hogy oltozkodjek hogy kompenzaljam ugymond a latvanyt?

Figyelt kérdés
Szoval ugy van hogy a labaim nem palcikak szoval tok jo lenne de a hasam az meg igy aranytalanul nagy de nem annyira csak igy ertitek szoval nemtudom hogy magyarazzam el :D es hogy ehhez mi az ami elonyos most igy tel-tavasz fele? (Magassarkut nem hordhatok) szoval igy a szinek meg a fazonok
2019. febr. 4. 18:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szoval ugy van hogy tokjo lenne, csak igy erted normalisabban, szoval nem tudom.. ha erthetoen elmagyaraznad.
2019. febr. 4. 18:29
 2/19 A kérdező kommentje:
Hat akinek szar a szovegertese azzal nem tudok mitcsinalni💁‍♀️egyszoval aranytalan a testem a labaim nem vekonyak de a hasamhoz kepest azok mert az nem teljesen lapos es igy ha feszulosebb felsot veszek fel latszik hogy tiszta aranytalan vagyok... De nem akarok orokre pulcsikban es over sized cuccokban jarni
2019. febr. 4. 18:37
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
leirhattad volna egy szóval is, hogy kövér vagy nem kell a rizsa
2019. febr. 4. 18:42
 4/19 A kérdező kommentje:
Csak hogy konnyitsek a dolgon S a meretem es 36os nadragot hordok soo i dont think so that im fat💁‍♀️ viszont amiket fent emlitettem az a problemam
2019. febr. 4. 18:55
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a szövegértéssel van gond, hanem a fogalmazás készségeddel.

Kezdetnek:

. (Pont)

, (vessző)

? (Kérdőjel)

Ők a barátaink, akik segítenek abban, hogy az írott szöveg érthetővé váljon, ne follyon egybe, érthető legyen embertársaid számára.

A második lépés a töltelékszavak elhanyagolása. "Így, úgy, szóval, tökre". Köszönjük, nem kérjük.

Ha még a tagmondatok is megfelelően lennének kombinálva, akkor tényleg érthető lenne a dolog. Így azonban nem sokan fogják érteni, hogy mit akarsz.

2019. febr. 4. 19:16
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
2019. febr. 4. 19:31
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Magyarán hordóhasad van, hátulról vékony elől meg ott nagy a dudor. Nézz után alma alkatra miket javasolnak és az szerint öltözz. Esetleg ezt a kiálhatatlan stílust is hanyagold, because its f**king cringy.
2019. febr. 4. 19:34
 8/19 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló az alkatom. Ha egyébként vékony vagy, tök szembetűnő tud lenni a hasad egy átlagos ebéd után is.

Tapasztalatom szerint a ceruzaszoknya nem jó választás. Viszont nagyon jó lehet az A-vonalú szoknya vagy a harangszoknya, harangruha. Nadrágból pedig szűk fazon, bővebb felsővel. A szoknya és a nadrág legyen a sötétebb tónusú, a felső pedig világosabb.

Én leginkább az Orsay-ben találok az alkatomhoz illő, nőies darabokat!

2019. febr. 4. 19:45
 9/19 A kérdező kommentje:
Vegreee egy normalis komment uristen ne kezdjetek el itt nekem hogy de jok vagytok nyelvtanbol mert meg mindig nem ez volt a kerdes de koszi amugy kb a semmit
2019. febr. 4. 19:47
 10/19 anonim ***** válasza:
97%
Te a való életben is ilyen idegesítő pitsa vagy?
2019. febr. 4. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!